Πάτρα – Υπόθεση Πισπιρίγκου: Τι είπε ο δικηγόρος για το φάκελο Μαλένας και Ιριδας

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθωνας Παπαδόπουλος είχε τετράωρη συνάντηση μαζί της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πάτρα - Υπόθεση Πισπιρίγκου: Τι είπε ο δικηγόρος για το φάκελο Μαλένας και Ιριδας

Πολλές αντιφάσεις στις ιατροδικαστικές εκθέσεις αλλά και σε καταθέσεις μαρτύρων διαπίστωσε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου στον φάκελο για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας όπως ανέφερε ο συνήγορος της Όθωνας Παπαδόπουλος μετά την τετράωρη συνάντηση που είχε μαζί της στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Δεν προκύπτει η υπόνοια, η σκέψη περί εγκληματικής ενέργειας. Έχουν μέσα στο φάκελο πολλά αντιφατικά στοιχεία. Τα δεδομένα οδηγούν σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Δεν υπάρχει κάτι ικανό να καταρρίψει τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις» ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αφού τη συνάντησε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η θέση της είναι σταθερή ότι δεν έχει τελέσει το παραμικρό, σ’ αυτά τα πλαίσια θα κινείται και το σημείωμα παροχής εξηγήσεων που θα προτετοιμάσουμε και θα καταθέσουμε ως οφείλουμε. Η αρχική κλήτευση αφορά την 8η Ιουλίου θα χρειαστούμε ένα μικρό επιπλέον περιθώριο και θα υποβάλλουμε σχετικό αίτημα για να είμαστε πλήρως έτοιμοι».

Η προφυλακισμένη εμμένει στις αρχικές της θέσεις ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό στα παιδιά της, κάτι το οποίο θα καταθέσει και στο σημείωμα παροχής εξηγήσεων (ανωμοτί κατάθεση), το οποίο καλείται να υποβάλλει στις 8 Ιουλίου χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο παράτασης.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος από μια πρώτη επισκόπηση του φακέλου δεν προκύπτει κανένα καινούριο στοιχείο που να οδηγεί το συμπέρασμα της τέλεσης εγκληματικών ενεργειών, αφήνοντας αιχμές κατά ιατρών και ιατροδικαστών.

Σημειώνεται ότι το πρωί οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών επέδωσαν στην Ρούλα Πισπιριγκου την παραγγελία των ανακριτών για τους δυο θανάτους το 2019 και το 2021.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ