Αίγιο: Παίρνουν πίσω την πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως – Σήμερα το πρώτο βήμα

Ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία των οχημάτων για αρκετές ώρες. Εξαίρεση θα συνεχίσουν ν’ αποτελούν οι πρωινές ώρες και μέχρι το κλείσιμο της αγοράς (περίπου 2 μ.μ.) όπου η πεζοδρόμηση θα παραμείνει.

Αίγιο: Παίρνουν πίσω την πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως - Σήμερα το πρώτο βήμα

Την Τετάρτη, σε συνεδρίασή της, η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιάλειας, αναμένεται να διορθώσει την παλιότερη απόφασή της για πλήρη πεζοδρόμηση της κεντρικής οδού Μητροπόλεως (από Δεσποτοπούλων μέχρι Ρωμανιώλη) δίνοντας τελικά τον δρόμο στην κυκλοφορία των οχημάτων για αρκετές ώρες.

Με σκεπτικό ότι πλέον δεν παρατηρείται συνωστισμός στα καταστήματα Εστίασης, αφού ο κόσμος προτιμά πια τα παραλιακά καταστήματα, τόσο σήμερα Τρίτη (γνωμοδοτικά) η Κοινότητα Αιγίου, όσο και μεθαύριο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  θα δώσουν το «πράσινο φως» για άρση του μέτρου από το μεσημέρι και μετά, με εφαρμογή πιθανά μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Εξαίρεση θα συνεχίσουν ν’ αποτελούν οι πρωινές ώρες και μέχρι το κλείσιμο της αγοράς (περίπου 2 μ.μ.) όπου η πεζοδρόμηση θα παραμείνει.

Η μεγάλη χαλάρωση της κυκλοφορίας θα διαρκέσει έως τις 31 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ικανοποιήσει τους 30 εμπόρους – καταστηματάρχες της υπόλοιπης Μητροπόλεως (άνω μέρος) που βιώνουν κατακόρυφη μείωση της κίνησης έως και 70%. Δ.Τ

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ