Συγκλονίζει ο τερματοφύλακας του Αίαντα, Π. Καραμανλής

Υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να χάσει τον τελικό Κυπέλλου, αλλά το κυριότερο, ακόμα και σήμερα, να μην έχει μπει να χειρουργηθεί!

ο

Το δικό του προσωπικό δράμα περνάει ο 23χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Καραμανλής, ο οποίος εδώ και τρεις μήνες, μια μέρα πριν λήξει η συνεργασία του με τον Αίαντα Γαστούνης, υπέστη ρήξη χιαστών στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να χάσει τον τελικό Κυπέλλου, αλλά το κυριότερο, ακόμα και σήμερα, να μην έχει μπει να χειρουργηθεί.

Ο Αχαιός γκολίπερ, δεν έχει καλυφθεί οικονομικά μέχρι τώρα ώστε να μπει να κάνει το χειρουργείο και επειδή ο ίδιος όπως λέει, ούτε και η οικογένειά του, έχουν αυτά τα χρήματα, παραμένει αχειρούργητος, με αποτέλεσμα η καθημερινότητά του να συναντά δυσκολίες.

Περπατάει μεν, δείχνει λειτουργικός, ωστόσο αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρόνια θα αντιμετωπίζει μυοσκελετικά προβλήματα.

Και βέβαια, ούτε λόγος για να τρέξει, αφού πρακτικά αυτό είναι αδύνατο: «Μετά τον τραυματισμό μου, έκανα μια συζήτηση με τη διοίκηση.

Οταν πήγα για την τελευταία πληρωμή, μου είπαν ότι με υπολογίζουν και για τη νέα σεζόν και πως θα έπρεπε να προγραμματίσουμε το χειρουργείο. Από τότε μέχρι σήμερα όμως, αυτό το χειρουργείο δεν έχει γίνει.

Με αποτέλεσμα να μοιάζει σχεδόν αδύνατο να επιστρέψω νωρίτερα από τον Δεκέμβρη. Αρχίζω να το παίρνω απόφαση ότι δεν θα μπορέσω φέτος να αγωνιστώ».

Ο Παναγιώτης Καραμανλής μιλάει για το κόστος και για τον χρόνο επιστροφής. Είναι γνωστό ιατρικά, ότι μόνο με τεχνητό μόσχευμα επισπεύδεται η επάνοδος μετά από ρήξη χιαστών, μέθοδος η οποία δεν συστήνεται σε άτομα νεαρής ηλικίας:

«Εάν είχε πραγματοποιηθεί η επέμβαση στην ώρα της, θα μπορούσα με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, να ξεκινήσω κι εγώ τρέξιμο. Τώρα απλά δεν μπορώ. Σε κάποιες συζητήσεις που είχα, εκεί που βρήκα να κάνω την επέμβαση, το κόστος ανέρχεται στα 3.500€. Αυτά τα χρήματα δεν τα έχω και περιμένω.

Είχα μια συζήτηση με τον Αίαντα, την προηγούμενη διοίκηση και μου έκαναν μια πρόταση για να παραμείνω στην ομάδα. Το θέμα δεν είναι όμως μόνο να παίρνω τα χρήματα που θα μου δίνουν, αλλά και να κάνω την επέμβαση και να μπορώ να αγωνίζομαι, να περπατήσω αρχικά σαν κανονικός άνθρωπος.

Προσωπικά δεν θα έχω πρόβλημα αν μου πουν ότι δεν μπορούν να με καλύψουν οικονομικά για την επέμβαση.

Η συζήτηση που είχα κάνει ήταν με την προηγούμενη διοίκηση. Τώρα ανέλαβε μια νέα διοίκηση, η οποία μπορεί να μην μπορεί να με αναλάβει. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Με πήρε μια ομάδα και με ρωτούσε πού βρίσκομαι και τί κάνω. Τους απάντησα ότι δεν μπορώ να προπονηθώ. Ήρθε ένας άνθρωπος, άσχετος με το ποδόσφαιρο και μου έκανε μια πρόταση.

Να καλύψει το κόστος της επέμβασης και να συνεχίσω στην ομάδα του. Είναι και αυτή μια λύση. Εχω και μια άλλη λύση, να πάω να εργαστώ φυσικοθεραπευτής στην Παναχαϊκή.

Γιατί ποδόσφαιρο πλέον δεν μπορώ να παίξω. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ δύσκολο.

Σήμερα είσαι και αύριο δεν είσαι. Μια λεπτομέρεια μπορεί να τα γκρεμίσει όλα. Οπως αυτό που έπαθα εγώ με τον τραυματισμό μου στον Αίαντα”.

Πηγή: ilia.news.com