Πρώτη συγκέντρωση σήμερα για την Παναχαϊκή

Ο Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει όλους τους παίκτες σήμερα (18.30) στο γήπεδο, εκτός των Αργεντίνων, Σίλβα, Λιποράσε

την

Μετά την περυσινή, μία ακόμα «παράξενη» πρώτη συγκέντρωση περιμένει σήμερα το απόγευμα (18.30) τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Αύγουστο του 2021. Τότε, η ομάδα είχε υποβιβαστεί από το πουθενά στη Super League 2 και δεν υπήρχαν καν ποδοσφαιριστές στην ομάδα!
Φέτος, υπάρχουν ποδοσφαιριστές, υπάρχουν τα πάντα, όμως η Παναχαϊκή δεν ανήκει ακόμα επίσημα στη Super League 2, λόγω των γνωστών δικαστικών αποφάσεων που εκκρεμούν.
Ας κρατήσουμε όμως τα θετικά. Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν ήδη έτοιμο το 95% του ρόστερ του και απομένουν κάποιες μικρές προσθαφαιρέσεις. Ναι, καλά διαβάσατε, θα υπάρχουν και αφαιρέσεις, όμως αυτά θα τα διαβάσετε στη διπλανή σελίδα.
Σημασία έχει ότι η Παναχαϊκή έχει προετοιμαστεί καλά και είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν, όποτε κι αν ξεκινήσει, γιατί και αυτό είναι ένα θέμα στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα θα αναχωρήσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο για το Καρπενήσι, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια με ΑΕΛ, Προοδευτική και Μύκονο.
Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση της με την προετοιμασία να καθορίζεται από την ημερομηνία την οποία θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει όλους τους παίκτες σήμερα στο γήπεδο, εκτός των Αργεντίνων, Σίλβα, Λιποράσε. Αρα, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να δώσουν το «παρών» είναι οι (με αστερίσκο οι δικαιολογημένοι απόντες):
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Ανδρέας Κολοβούρης
Χρήστος Θεοδωράκης
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Γιώργος Σμίλτος
Δημήτρης Τσακμάκης
ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ
Λυμπέρης Στεργίδης
Χαράλαμπος Τοπάλ
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ
Νάτσο Λιποράσε *
Νίκος Στασινόπουλος
ΜΕΣΟΙ
Αντώνης Τσιάρας
Ανδρέας Μαστραντωνάκης
Ατίλιο Λιμάτσι
Μανώλης Παπαχρονόπουλος
Νίκος Κωνσταντακόπουλος
Ιγκόρ Σίλβα *
Θωμάς Γούλας
Δήμος Κόκας
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Αγγελος Χαντί
Λόρι Κέρι
Γιάννης Μπουρλάκης
ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Νίκολα Καρακλάιτς
Πέταρ Καρακλάιτς
Αντώνης Τριμμάτης
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Βαγγέλης Αλεξόπουλος
Ηλίας Κουλούρης
Ιωακείμ Ζυγκερίδης