Γέμισε σκουπίδια το «Κ. Ζάρρας» που δεν έχει λειτουργήσει ακόμα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλά προβλήματα στις ομάδες δημιουργεί η μη παράδοση του γηπέδου στον Δήμο Πατρέων και τώρα ψάχνονται όλοι …

το

Οσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, χαίρονται όταν δημιουργούνται νέοι αθλητικοί χώροι.
Αρκεί αυτοί να διατηρούνται σε καλή κατάσταση και να μην βλέπουμε εικόνες που δεν τιμούν κανέναν.
Στο ανακαινισμένο γήπεδο «Κ. Ζάρρας» στο Σαραβάλι, μια τυπική επίσκεψη, έφερε στο φως και πολλά προβλήματα.
Φύλακας φυσικά ακόμα δεν υπάρχει, αλλά τουλάχιστον φρόντισαν από τον Δήμο να μπουν λουκέτα στο γήπεδο. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει κανέναν να εισέλθει στο γήπεδο, ειδικά αν γνωρίζει τον χώρο.
Εκείνοι όμως που εισέρχονται στο γήπεδο Σαραβαλίου, δεν σέβονται τον χώρο και αφήνουν πίσω τους σκουπίδια, μπουκάλια, φαγητό και αποτσίγαρα!
Είναι κρίμα να αντιμετωπίζεται έτσι ένας νέος αθλητικός χώρος που έγινε μετά από τόσο καιρό και αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην περιοχή.
Δεν είναι θέμα Δήμου ή θέμα Αχαιού, είναι θέμα νοοτροπίας και παιδείας. Να μάθουν τα νέα παιδιά ή όποιοι προπονούνται καθημερινά στο γήπεδο «Κ. Ζάρρας» να σέβονται τους αθλητικούς χώρους. Τουλάχιστον, όταν θα δοθεί το γήπεδο στα σωματεία, να υπάρχει σωστή αντιμετώπιση από όλους.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
Το αποτέλεσμα πάντως όσον αφορά τον νέο χλοοτάπητα, φαίνεται να δικαιώνει απόλυτα τους ανθρώπους του Δήμου Πατρών. Ο χλοοτάπητας είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχει γίνει σημαντική δουλειά από τον εργολάβο. Απέφυγε το ίδιο λάθος με το γήπεδο Πετρωτού και όσοι το έχουν δει από κοντά έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ!
Αλλαξε μορφή το «Κ. Ζάρρας» στο Σαραβάλι, ωστόσο ακόμα δεν έχει δοθεί προς χρήση.
Από το Δήμο λέγεται ότι ο εργολάβος δεν το έχει παραδώσει ακόμα, χωρίς να δίνουν παραπάνω λεπτομέρειες, ωστόσο αυτή η νέα καθυστέρηση δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες, ειδικά τώρα στην περίοδο της προετοιμασίας τους. Ακούγεται ως πιθανότερη ημερομηνία παράδοσης η 10η Σεπτεμβρίου!
Κάποιες ομάδες μεταφέρθηκαν στο επίσης κλειστό (για αγώνες) γήπεδο Πετρωτού, κάποιες άλλες… «στριμώχθηκαν» στο «Α. Κάνιστρας» και στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, ενώ υπάρχουν και σωματεία που κάνουν χρήση των ιδιωτικών τους γηπέδων (9Χ9).
Ηδη, αρκετά σωματεία έχουν απευθυνθεί στο Δήμο για να εκφράσουν τα παράπονά τους, διότι η περίοδος είναι τέτοια που θα χρειαστούν γήπεδα για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

το το το το το το το το το το το