Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπρόσωπο της Βουλής των ΗΠΑ – Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και διακεκριμένο εκπρόσωπο της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, John Sarbanes.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Sarbanes για την πολύτιμη συνεισφορά του στη στήριξή και προώθηση των ελληνικών θέσεων στα κέντρα λήψης αποφάσεων των ΗΠΑ.
Κοινή διαπίστωση ήταν επίσης ότι η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε πυλώνα σταθερότητας, ασφάλειας και κόμβο μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή. Τέλος, τονίστηκε ότι οι διμερείς σχέσεις Ελλάδος-ΗΠΑ βρίσκονται σε ιστορικά υψηλό επίπεδο και πως η στρατηγική συνεργασία των δύο πλευρών έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
BMW: Αντιδράσεις για τη διαφήμιση Spider-Man στις οθόνες των οχημάτων
Η πολιτιστική ομάδα «Ροές, Χορός – Δράσεις Πολιτισμού» καλεί σε πανηγύρια ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε μπανάνα κάθε μέρα για μία εβδομάδα
Έρχεται το Starlink mobile και ο Elon Musk μπαίνει στην κινητή τηλεφωνία
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πάλεια» στη «Βραδιά Εμπορίου Κάτω Αχαΐας»
Πώς να προστατεύσεις το κινητό από τη ζέστη το καλοκαίρι
Η εορτή των Αγίων 7 Παίδων των εν Εφέσω στην Μονή Ομπλού ΦΩΤΟ
