Οι New York Times εξυμνούν την ελληνική φέτα με μια γευστική και εύκολη συνταγή

Η συνταγή που παρουσιάζει η δημοσιογράφος των New York Times είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη!

New York Times,ελληνική,φέτα

Με μια συνταγή για την φέτα, η γνωστή αμερικανική εφημερίδα The New York Times υποστηρίζει ότι «όλα γίνονται καλύτερα με φέτα».

Η συνταγή είναι από τη δημοσιογράφο με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle. Όπως αποκαλύπτει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη!

Φέτα, καρύδια και μέλι σ’ ένα τηγανάκι, λίγα λεπτά πάνω στη φωτιά και… έτοιμο! Σερβίρουμε σε φρυγανισμένο ψωμί με επιπλέον μέλι και τα καρύδια που έχουμε καβουρδίσει στο τηγάνι.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ