Προμηθέας: Χορταστικό δισέλιδο μαζί με την «Πελοπόννησο»

Ο Προμηθέας συνεχίζει τη δουλειά στα Ιωάννινα! Σούπερ δισέλιδο αφιερωμένο στην ομάδα του Μάκη Γιατρά και στην προετοιμασία της σήμερα με την «Πελοπόννησο». Το μενού έχει δηλώσεις Κακλαμανάκη, Κάουαν, Κουλμπόκα και Χέλεμς και ένα μήνυμα του Χρήστου Μήλα εκ μέρους της διοίκησης.

Προμηθέας Ο Προμηθέας συνεχίζει την προετοιμασία και ο Κώστας Λαμπρόπουλος μίλησε με τον Αντονι Κάουαν Τζούνιορ για την «Πελοπόννησο»

Ενα χορταστικό δισέλιδο για τον Προμηθέα παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεντεύξεις των Δημήτρη Κακλαμανάκη και Αντονι Κάουαν Τζούνιορ, καθώς επίσης και δηλώσεις του Τζέρικολ Χέλεμς από την προετοιμασία. Ο πρώτος δηλώνει πιστός στρατιώτης της Εθνικής και ότι θέλει να είναι πάντα χρήσιμος για την ομάδα του Προμηθέα, ενώ ο δεύτερος ανυπομονεί για τις μάχες με τον Αρη.

Παράλληλα, ο Αρνόλντας Κουλμπόκα μιλάει για τις συγκρίσεις που ήδη γίνονται μεταξύ αυτού και του Αλεξάντερ Λίποβι, ενώ φιλοξενείται και τοποθέτηση του Χρήστου Μήλα, με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή του, αλλά και της διοίκησης της πατρινής ΚΑΕ συνολικά, για την αυξημένη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τους πατρινούς φιλάθλους.

Προμηθέας Προμηθέας