Δημήτρης Κακλαμανάκης για Προμηθέα: «Πάντα χρήσιμος για την ομάδα»

Ο Δημήτρης Καλαμανάκης μίλησε στην «Π» λίγο πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Προμηθέα στα Ιωάννινα και δήλωσε πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Προμηθέα Ο Δημήτρης Καλαμανάκης (στη φωτογραφία με τον Κώστα Λαμπρόπουλο) μίλησε για τον νέο Προμηθέα

Η συνέντευξη με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη έγινε λίγο πριν από την αναχώρηση του Προμηθέα για τα Ιωάννινα, εκεί όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.
Οπότε ο 28χρονος σέντερ δεν είχε δεχθεί ακόμη την πρόσκληση που του έγινε από τον Δημήτρη Ιτούδη για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λίγο πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, καλύπτοντας έτσι τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στην «επίσημη αγαπημένη». Εκείνο, πάντως, που μάθαμε ότι ανέφερε ο Περιστεριώτης ψηλός στους ανθρώπους του Προμηθέα μόλις ενημερώθηκε για την κλήση του στη «γαλανόλευκη», είναι ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή» για τον ίδιον, αλλά και ότι «ήταν, είναι και θα είναι πιστός στρατιώτης της Εθνικής μας ομάδας».
Ούτως ή άλλως ο ίδιος βρίσκεται και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κάτι που έχει φανερώσει με την προσήλωσή του στις προπονήσεις όλες αυτές τις ημέρες που οι «Προμηθείς» προετοιμάζονται στα Ιωάννινα. «Εχουμε ξεκινήσει πολλά δυνατά τις προπονήσεις και έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι μέσα στο παρκέ», δήλωσε στην «Π» ο διεθνής σέντερ, ο οποίος είχε βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο στόχαστρο του Προμηθέα, όμως πάντοτε κάτι συνέβαινε και δεν γινόταν ποτέ… πατρινός. Αυτό φέτος, όμως, άλλαξε και ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του. «Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα και το μέγεθος του Προμηθέα στο ελληνικό μπάσκετ», ανέφερε ο «Κακλά» και στη συνέχεια αποκαλύψει και τους προσωπικούς του στόχους: «Οπως κάθε παίκτης έτσι κι εγώ έχω τους προσωπικούς μου στόχους. Θέλω να παίζω καλά και να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου. Σε γενικές γραμμές, όμως, οι στόχοι μου ταυτίζονται πάντα με τους στόχους που θα θέσει η ομάδα μου».
Τέλος, ο Δ. Κακλαμανάκης έπλεξε το εγκώμιο του Μάκη Γιατρά: «Γνώριζα τον κόουτς και τη φιλοσοφία του, παρότι δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ. Νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία φέτος. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του».