Προμηθέας-Περιστέρι: Αγώνας ζωής στο «Τόφαλος» – Την Τρίτη η συνέντευξη Τύπου

Ο Προμηθέας θα υποδεχθεί το Περιστέρι στο «Τόφαλος» σε ένα φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πολλά χάπενινγκς! Η καλύτερη πρόβα για τη νέα μπασκετική σεζόν!

Προμηθέας Προμηθέας-Περιστέρι στο «Τόφαλος» με πολλά χάπενινγκς

Ο φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Προμηθέα και Περιστέρι πλησιάζει και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 16:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αχαΐας στην οδό Ρήγα Φεραίου 58, η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με θέμα το εν λόγω παιχνίδι που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Παράλληλα, θα υπάρξει ενημέρωση και για το εντυπωσιακό μουσικό Show με τους Ειρήνη Παπαδοπούλου και 1550 και παρουσιαστή τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, που θα πραγματοποιηθεί στο «Τόφαλος» στις 14 Σεπτεμβρίου!

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά μιας θερμοκοιτίδας, που θα γίνει δωρεά προς την Μονάδα Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Στην εκδήλωση ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά αγαπημένους αθλητές και καλλιτέχνες, όπως ο γνωστός συνθέτης – στιχουργός Φοίβος!

Πριν από τον Αγώνα Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα, θα ξεκινήσει ο Αγώνας Ζωής: Γίνε Δότης Μυελού των Οστών με την εκδήλωση Ενημέρωσης και Νέων Εγγραφών Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και την Εθελοντική Ομάδα από το Χάρισε Ζωή!
Μαζί οι αγαπημένες mascot των παιδιών, ξυλοπόδαροι και facepainting με μια καρδιά σε όλους!!!

Θα μιλήσουν οι εξής:
Ελένη Βασιλοπούλου Δημοσιογράφος και Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project
Χαράλαμπος Μπονάνος Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Χρήστος Μήλας Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Προμηθέας
Γαβριήλ Δημητρίου Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών
Νίκος Γκίκας Αρχηγός Προμηθέας – Διεθνής Παίκτης

Στη συνέντευξη Τύπου θα δοθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης!