Χαμός για το Απόλλων-Ολυμπιακός Β’-Αθανασίου: «Θα εφαρμοστεί το Πρωτόκολλο»

ATANASIOU

«Κατανοώ τον κόσμο του Απόλλωνα, εμείς στη διοίκηση πρώτοι απ’ όλους τον θέλουμε δίπλα μας. Ομως άπαντες πρέπει επίσης να κατανοήσουν ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Θα εφαρμοστεί το Πρωτόκολλο, όπως εφαρμόστηκε και σε όλα τα άλλα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας». Αυτά τόνισε ο πρόεδρος των «μελανόλευκων», Γιώργος Αθανασίου, σχολιάζοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος το τεράστιο ενδιαφέρον και την απίστευτη δίψα των φιλάθλων της πατρινής ομάδας να στη στηρίξουν στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Α2 Εθνικής μπάσκετ Ανδρών. Κυριολεκτικά όλη η Πάτρα θέλει να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει τους «μελανόλευκος». Πρόκειται για παιχνίδι, που όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, έχει χαρακτήρα τελικού, αφού ο Απόλλων με νίκη με τουλάχιστον 4 πόντους διαφορά θα ισοβαθμήσει στην κορυφή με τους «ερυθρόλευκους». Ομως θα καλύψει την ήττα του (81-78) στον α’ γύρο στο βοηθητικό του ΣΕΦ και θα κόψει πρώτος το νήμα. Ετσι θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο στη Basket League.

«ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ»

Σχολιάζοντας τα δεδομένα για την είσοδο συγκεκριμένων στο γήπεδο και τα μέτρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο κ. Αθανασίου ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Προέχει η υγεία και η ασφάλεια όλων. Δεν γίνεται διαφορετικά. Θα ισχύσει ακριβώς ότι προβλέπεται από τους κανονισμούς».

«ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ

4.500 ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;»

Για το ενδιαφέρον του κόσμου ο Γιώργος Αθανασίου πρόσθεσε: «Είναι πολύ μεγάλο. Είναι τέτοια η σημασία του αγώνα που πιστεύω ότι σε κανονικές συνθήκες θα γέμιζε και γήπεδο 10.000 θέσεων. Σίγουρα το δικό μας θα γέμιζε. Ποιος δεν θα ήθελε 4.500 κόσμο στο γήπεδο; Ομως επαναλαμβάνω δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τη δική μου ή για να το διατυπώσω καλύτερα από τη βούληση συνολικά της διοίκησης του Απόλλωνα. Πιστεύω και με αυτές τις δυσκολίες και τις ειδικές συνθήκες η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Αυτό θέλουμε όλοι, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος, την άνοδο στη Basket League».

ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Τα μέτρα για την είσοδο στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα στο αυριανό παιχνίδι θα είναι αυστηρά! Θα δικαιούνται να μπουν στο γήπεδο μόνο συγκεκριμένοι από κάθε ομάδα, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αξιωματούχοι (διαιτητές, γραμματεία κ.τ.λ.) του αγώνα και όσοι είναι απαραίτητοι για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, όπως για παράδειγμα εργαζόμενοι στο γήπεδο και υπεύθυνοι για τη λειτουργία του γενικότερα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ PELOP.GR

Το αυριανό μεγάλο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό Β’ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Lepanto TV και διαδικτυακά, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με παραλειπόμενα και ρεπορτάζ από το pelop.gr

Μάλιστα είναι τέτοιο το ενδιαφέρον που σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει κάλυψη και από ΜΜΕ που έχουν την έδρα της στην Αθήνα.