Κυριάκος Μητσοτάκης για Ράλλυ Ακρόπολης: Στην Ελλάδα χτυπά η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού
Το «Ράλλυ των Θεών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά στο επίσημο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Μέσα από ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει πως, «τις επόμενες μέρες, στην Ελλάδα χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε έναν από τους πιο αγαπημένους και απαιτητικούς αγώνες, για οδηγούς και θεατές», αναφερόμενος στο «Ράλλυ Ακρόπολις», που ξεκινά την Πέμπτη.
[contaisu_summary]Να σημειωθεί, όπως επισήμανε άλλωστε και ο πρωθυπουργός, ότι το «Ράλλυ Ακρόπολις» είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά στο επίσημο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC).
Το «Ράλλυ των Θεών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στην ανάρτησή του:
«Το ‘Ράλλυ των Θεών’, το @acropolisrally, για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα του @OfficialWRC. Τις επόμενες μέρες, στην Ελλάδα χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε έναν από τους πιο αγαπημένους και απαιτητικούς αγώνες, για οδηγούς και θεατές. #AcropolisRally #WRC».
Το «Ράλλυ των Θεών», το @acropolisrally, για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα του @OfficialWRC. Τις επόμενες μέρες, στην Ελλάδα χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε έναν από τους πιο αγαπημένους και απαιτητικούς αγώνες, για οδηγούς και θεατές. #AcropolisRally #WRC pic.twitter.com/OGlQYcFlsf
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) September 6, 2022
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
