Ο Ποστέκογλου για Μπράιτον
Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός, που έχει περάσει το 2008 και από τον πάγκο της Παναχαϊκής, έχει διαπρέψει στη Σκωτία με τη Σέλτικ
Την ώρα που όλα δείχνουν ότι η Μπράιτον βρίσκεται κοντά στον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, οι «Times» φέρνουν στο προσκήνιο και τον τεχνικό της Σέλτικ, Άγγελο Ποστέκογλου.
Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός, που έχει περάσει το 2008 και από τον πάγκο της Παναχαϊκής, έχει διαπρέψει στη Σκωτία με τους Κέλτες κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ Σκωτίας την περασμένη σεζόν με τη… βοήθεια του πρώτου σκόρερ της λίγκας Γιώργου Γιακουμάκη.
Μεταξύ άλλων ο Ποστέκογλου έχει εργαστεί στην εθνική Αυστραλίας αλλά και σε συλλόγους της χώρας, όπως και στην ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος, ενώ η μοναδική του δουλειά στην Ελλάδα ήταν η Παναχαϊκή το 2008.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Ημερίδα kalavrita Canyon Hotel & spa με Χορηγό το Patrapress
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
