«Ήταν ένα σοκ, πονάω», λέει η 39χρονη που παρασύρθηκε από όχημα κατά τη διάρκεια live σύνδεσης
Η 39χρονη νοσηλεύτρια περιγράφει τις στιγμές που βίωσε, όταν οδηγός την παρέσυρε με το όχημά του στην Εγνατία Οδό και την εγκατέλειψε. Όπως περιγράφει η ίδια, «ήταν ένα σοκ για εμένα», ενώ προσθέτει πως «Πονάω βασικά. Έχω κατάγματα».
Τις στιγμές του απόλυτου εφιάλτη που έζησε περιγράφει η νοσηλεύτρια, Σοφία Αλεκτορίδου, τη στιγμή που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια live σύνδεσης στον «αέρα» του ΑΝΤ1. «Πονάω», τονίζει η ίδια, περιγράφοντας όσα βίωσε.
Η 39χρονη πήγαινε στη δουλειά της, όταν οδηγός την παρέσυρε με το όχημά του στην Εγνατία Οδό και την εγκατέλειψε. Όπως περιγράφει η ίδια, «ήταν ένα σοκ για εμένα», ενώ προσθέτει πως «Πονάω βασικά. Έχω κατάγματα».
«Έτρεχε κάμποσο γιατί ήμουν με μία κυρία… Βέβαια, την ευχαριστώ… Και πάρα πολύ γιατί τελευταία στιγμή με τράβηξε κιόλας, που ερχόταν με αυτή τη φόρα και έτσι θα μπορούσα να ήμουν τρισχειρότερα», λέει η ίδια, μιλώντας στο Star.
«Είσαι μέσα σε έναν κόσμο, κάτι δηλαδή… Πώς το κάνεις αυτό; Δεν στεναχωριέσαι; Ασυνείδητος. Πιστεύω η Δικαιοσύνη όλα θα τα κάνει», είπε στο τέλος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Στο Δεσινό Καλαβρύτων της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Εκατομμύρια οδηγοί «εγκαταλείπουν» το Google Maps για αυτή την εφαρμογή: Δεν έχει διαφημίσεις και δεν θέλει ίντερνετ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
