Σταματόπουλος: «Δύσκολος ο στόχος της ανόδου»

Την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της,  συμπληρώνει σήμερα η νεοσύστατη ομάδα Πάτρα βόλεϊ η οποία φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

 

Προπονητής της ομάδας είναι ο Σταύρος Σταματόπουλος ο οποίος μετά από 2 χρόνια απουσίας, επιστρέφει στους πάγκους με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο στη Α2 Εθνική.

Η «Π» ζήτησε ένα σχόλιο από τον Πατρινό τεχνικό σχετικά με τη νέα κίνηση στο χώρο του ανδρικού βόλεϊ και τους στόχους της την φετινή σεζόν.

 

«Καταρχήν το γεγονός ότι καταφέραμε να φτιάξουμε ομάδα με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα είναι ήδη επιτυχία» είπε αρχικά ο Σταματόπουλος και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι  να φτιάξουμε ομάδα, να αποκτήσουμε ομοιογένεια γιατί μιλάμε για ένα εντελώς νέο σύνολο που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο προσαρμογής.

 

Φυσικά αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε όσο καλύτερο βόλεϊ μπορούμε. Σχετικά με τους στόχους του συλλόγου, θα θέλαμε να ανέβουμε κατηγορία αλλά δεν είναι εύκολο, το πρωτάθλημα έχει δυνατές ομάδες με έμπειρους παίκτες και είμαι  σίγουρος πως θα γίνουν πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια. Θέλω να σημειώσω επίσης κάτι ακόμα. Αυτή  η κίνηση γίνεται είναι από ανθρώπους που αγαπούν το βόλεϊ, μου ζητήθηκε να συμμετάσχω και το έκανα με χαρά και πιστεύω πως θα πρέπει να έχει στήριξη από όλους τους εμπλεκόμενους ώστε να υπάρξει ένας ακόμα πνεύμονας βόλεϊ στην Πάτρα που τόσο πολύ την έχει ανάγκη».

ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Στο μεταξύ,  όλο το ρόστερ της νεοσύστατης Πάτρας βολει, εκτός από το Νίκο Ρουμελιώτη, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κ. Βαλουξής (πασαδόρος), Γ. Καραγιάννης (ακραίος/διαγώνιος), Απ. Πομώνης (διαγώνιος), Ι. Μουσλία (λίμπερο), Γ. Παναγόπουλος (κεντρικός) Π. Τριανταφυλόπουλος (κεντρικός), Χρ. Σουλιώτης (κεντρικός), Γ. Παπαχαραλαμπόπουλος (ακραίος), Μ. Κρούσσος (ακραίος),Ο. Σούτι (ακραίος) και Α. Παπαθανασόπουλος (ακραίος).

Απο εκεί και πέρα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν πλέον στο γήπεδο «Κ. Πετρόπουλος»  όπου θα είναι και η έδρα της ομάδας ενώ ακόμα είναι νωρίς για να κλείσουν φιλικά παιχνίδια.

Π.Κ.