«Λευκή» ισοπαλία για το Πάτραι με Πανηλειακό

«Λευκή» ισοπαλία για το Πάτραι με Πανηλειακό

«Λευκή» ισοπαλία  για την ομάδα του Πάτραι η οποία το Σάββατο, ήρθε 0-0  εκτός έδρας, με τον Πανηλειακό, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Πύργου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Σταμάτης Σαρρής είχε την ευκαιρία να κάνει νέες δοκιμές και να βγάλει νέα συμπεράσματα.

 

Στα του αγώνα, ο Πανηλειακός μπήκε πιο δυνατά στο α΄ ημίχρονο, είχε δυο αξιόλογες φάσεις, στο 8΄με την κεφαλιά του Κασμερίδη όπου έδιωξε ο Βορύλλας και στο 27΄ με το απ΄ ευθείας φάουλ του Μενσά όπου απέκρουσε ο Βορύλλας.

 

Στο β΄ ημίχρονο ήταν η σειρά της πατρινής ομάδας να μπει πιο δυνατά και να απειλήσει έχοντας δυο καλές στιγμές. Η πρώτη ήταν στο 71΄με το μακρινό σουτ του Σαμπανέϊ αλλά έδιωξε με δυσκολία ο Μάντζαρης και η δεύτερη πάλι με τον Σαμπανέϊ να κάνει σουτ στο 84΄ αλλά έφυγε άουτ.

 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μαντζάρης, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας, Κασμερίδης, Μπάλλας, Κακά, Μενσά, Αρσενίδης, Πεντρίνιο, Π. Τσίγκρηλας (45′ Λούσκος).

ΠΑΤΡΑΙ: Βορύλλας, Λιμάτσι, Μιχαλόπουλος, Σουγλέρης, Θ. Βλασσόπουλος, Μαστραντωνάκης, Ν. Βλασσόπουλος, Φούφουλας, Στανής, Γερογιάννης, Γιαννόπουλος. Στο Β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μητρόπουλος, Γασπαρινάτος,  Ζελενίτσας, Σταυρόπουλος, Σαμπανέι, Δημητρακόπουλος.

* Δεν έπαιξαν οι Πυλαρινός, Τσιόλου, Θεοφάνης και Σ. Γερογιάννης.

Π. ΚΟΓΚΟΣ

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ