Αίγιο: Ο Μάρκος Σεφερλής στο ΕΚΑΜΕ – ΦΩΤΟ
Στα πρόσωπα των παιδιών του ΕΚΑΜΕ καθρεπτιζόταν η χαρά και ο ενθουσιασμός για αυτή την επίσκεψη και ανυπομονούν για την επόμενη συνάντηση μαζί τους.
Μία απρόσμενη και συνάμα ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκαν οι εξυπηρετούμενοι του ΕΚΑΜΕ σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Ο Μάρκος Σεφερλής με τον Γιώργο Καπετάνιο και άτομα από το θίασό του, επισκέφθηκαν το χώρο με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά και να μάθουν για τις δραστηριότητες και τη δράση τους στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία.
Η πρωτοβουλία της εν λόγω επίσκεψης ήταν του ιδιοκτήτη λεωφορείων και φίλο του Κέντρου κ. Αντώνη Γκλαβά ο οποίος τους μετέφερε από παραστάσεις που πραγματοποίησαν στην Πάτρα.
Στα πρόσωπα των παιδιών του ΕΚΑΜΕ καθρεπτιζόταν η χαρά και ο ενθουσιασμός για αυτή την επίσκεψη και ανυπομονούν για την επόμενη συνάντηση μαζί τους.
Το ΔΣ, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι εξυπηρετούμενοι του Ειδικού Κέντρου τους ευχαριστούν από καρδιάς και τους εύχονται υγεία και πάντα να προσφέρουν απλόχερα χαρά και χαμόγελα μέσω των θεατρικών τους παραστάσεων γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Χάος στις ΗΠΑ: 17χρονος μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αεροδρόμιο και τράκαρε με αεροπλάνο και τρακτέρ
