Διαγράφεται το πρόστιμο για όσους άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δήλωσε ότι τα πρόστιμα στους ανεμβολιάστους άνω των 60 θα σβηστούν.
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η πρόθεση της κυβέρνησης να διαγράψει τα πρόστιμα σε όσους άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν ενάντια στον κορονοϊό.
Το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε πως θα διαγραφεί το πρόστιμο των 100 ευρώ – που επιβλήθηκε σε ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών – εφόσον στη συνέχεια δρομολόγησαν τον εμβολιασμό τους.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργος Υγείας ανέφερε ότι το 80% των πολιτών που είναι άνω των 60 ετών έχει πλέον εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ενώ επιβεβαίωσε πως για αυτούς θα σβηστούν τα πρόστιμα.
Το τελευταίο διάστημα ήταν γνωστό πως η κυβέρνηση εξετάζει να σβήσει το «χαράτσι» των 100 ευρώ, ενώ υπήρξε και η σκέψη να διαγραφεί το πρόστιμο των 100 ευρώ σε όλους – δηλαδή και στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.
Σημειώνεται πως – για την ώρα – δεν έχει ληφθεί καμία απολύτως απόφαση για αυτούς που παραμένουν ανεμβολίαστοι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Το WhatsApp λύνει επιτέλους ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα στο iPhone
Το Κέντρο «Μέριμνα» Πάτρας στην Παναγία Τρυπητή στο Αίγιο ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Claude βάζει πλέον «υπογραφή» σε κάθε κείμενο που γράφει – Ακολουθούν ChatGPT και Gemini
Παράσταση με τον Καραγκιόζη από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κρίνου ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Disney+ για τη Formula E, Apple για τη Formula 1 ο πόλεμος του streaming
