Η «Π» παρούσα στο Marie Claire Power Trip

Όλα όσα έγιναν στο κορυφαίο event

Π

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, το κορυφαίο συνέδριο του περιοδικού Marie Claire, “Power Trip” στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Για 4η συνεχόμενη χρονιά Το Marie Claire Power Trip κατάφερε να συγκεντρώσει και να αναδείξει μερικές από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του φεμινισμού, των επιστημών, των τεχνών, της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των νέων τεχνολογιών.

Η γυναικεία ενδυνάμωση και η ηγετική παρουσία της γυναίκας στον κόσμο της επιχειρηματικότητας αποτέλεσε το κεντρικό θέμα του συνεδρίου.

Το Marie Claire υποδέχθηκε τη σταρ του Χόλιγουντ Brooke Shields που μέσα από τη νέα της οργάνωση “Beginning is Now” έχει αναδειχθεί πρέσβειρα των δικαιωμάτων των γυναικών. Πολλοί διακεκριμένοι ομιλητές πλαισίωσαν το συνέδριο.

Π

Γαλάτεια Λασκαράκη,Arizona Muse

Μερικοί από αυτούς o Ολλανδός σχεδιαστής μόδας Ronald van der Kemp, η Νεφέλη Χατζηιωννίδου, ιδρύτρια ΑΜΚΕ Υπέροχες Γυναίκες, ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών Simone Cipriani, ιδρυτής της πρωτοβουλίας για τη βιώσιμη μόδα Ethical Fashion Initiative of the International Trade Centre, η Εφη Αχτσιόγλου, βουλευτής και τέως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων.

Π

Σωτηρία Γκολφινοπούλου

Δυνατά μηνύματα μετέφεραν πολλές από τις ομιλήτριες, που αφορούσαν κυρίως την εσωτερική ομορφιά όλων των γυναικών, ανεξαρτήτως φυλής, επαγγέλματος ακόμα και δύναμης που μπορεί να έχει η κάθε γυναίκα.

H εφημερίδα Πελοπόννησος εκπροσωπήθηκε από την Σωτηρία Γκολφινοπούλου Commercial Sales Specialist του ομίλου, η οποία πραγματοποίησε και το σχετικό ρεπορτάζ.

Π

Βίκυ Καγιά,Arizona Muse

Π

Γαλάτεια Λασκαράκη,Brooke Shields

Π

Μαρία Καβογιάννη