Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει η μητέρα της 12χρονης

Ποια είναι η βάση σε αυτό το αίτημα.

Κολωνός

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης η μητέρα της 12χρονης στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του Κολωνού, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προσωρινή κράτηση.

Η 37χρονη έχει οδηγηθεί σε κελί του Κορυδαλλού μετά την απολογία της, με τους συνήγορούς της να υποστηρίζουν πως κανένα στοιχείο της δικογραφίας και καμία μαρτυρία από συγγενείς, φίλους και παιδιά δεν αποδεικνύει την κατηγορία για μαστροπεία της 12χρονης κόρης της.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ένας ακόμη άνδρας προσήλθε στη ΓΑΔΑ – Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η ανήλικη ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ ακόμα βρίσκεται υπό εξέλιξη η εγκληματολογική έρευνα της ΕΛΑΣ για πιθανή δραστηριότητα της γυναίκας στην εφαρμογή, μέσω της οποίας κανονίζονταν όλα τα ραντεβού του κοριτσιού με παιδοβιαστές, οι δικηγόροι της 37χρονης θα ζητήσουν να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση στον Κορυδαλλό με διαφορετικούς περιοριστικούς όρους εάν δεν προκύψουν νέα στοιχεία.

«Επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατηγορία. Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το site, που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε- με την κατηγορία», είχε αναφέρει ο Απόστολος Λύτρας.