ΗΠΑ: Εννιάχρονο αγοράκι ήταν κλειδωμένο σε σκυλόσπιτο για μήνες – Συνελήφθη η οικογένειά του

Σοκαριστικό περιστατικό στις ΗΠΑ.

Σκύλος

Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι το εν λόγω περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με εννιάχρονο αγόρι να βρίσκεται κλειδωμένο από την οικογένειά του σε σκυλόσπιτο για μήνες ολόκληρους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το αγοράκι βρέθηκε φυλακισμένο σε σπιτάκι για σκύλους, με ελάχιστη ποσότητα φαγητού, ελάχιστα ρούχα και με θερμοκρασία περιβάλλοντος στους -2 βαθμούς Κελσίου, ενώ ήταν κλειδωμένο για μήνες, συγκεκριμένα από τον περασμένο Απρίλιο.

Το παιδί όταν εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, για να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να έχουν οι γιατροί μία καθαρή εικόνα της υγείας του, ενώ λίγο αργότερα του δόθηκε εξιτήριο.

Φυσικά, για το συγκεκριμένο περιστατικό έγιναν συλλήψεις, αφού ο πατέρας του παιδιού, η θετή του μητέρα και η θεία της, που έχει στην κατοχή της το συγκεκριμένο ακίνητο, κατηγορήθηκαν για κακοποίηση παιδιού. Προσωρινά, κρατούνται στη φυλακή και για να βγουν, θα πρέπει να καταβάλλουν εγγύηση 100.000 δολαρίων.

Σοκαρισμένος δήλωσε ακόμα και ο τοπικός σερίφης της περιοχής, που αποκάλυψε πως αντιμετώπισε για πρώτη φορά στην καριέρα του ένα τέτοιο περιστατικό, ενώ οι αρχές εντόπισαν το παιδί ύστερα από ανώνυμο τηλεφώνημα.