Πεφάνης: «Δεν θέλει και πολύ να στραβώσει…»

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Θύελλα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον πάγκο

Πεφάνης: «Δεν θέλει και πολύ να στραβώσει...»

Ενας κύκλος τριών χρόνων έκλεισε για τον Σάκη Πεφάνη ο οποίος έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Θύελλας Πατρών, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Η σεζόν ξεκίνησε με άλλα όνειρα και διαθέσεις, αλλά μια σειρά από ατυχή γεγονότα δεν επέτρεψαν στους «μπλε» να πραγματοποιήσουν την πορεία που θα ήθελαν.
Ο έμπειρος προπονητής σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας γι’ αυτή μας την συνεργασία, όσο και τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου αυτά τα χρόνια. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που είχα στη διάθεσή μου και να τους ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια».
Η «Π» ήρθε σε επικοινωνία με τον Σάκη Πεφάνη για περισσότερες δηλώσεις για την αποχώρηση του. Τι του έμεινε από την τρίχρονη παρουσία του στον πάγκο της Θύελλας, τι πήγε στραβά φέτος, αλλά και ποια θα είναι η συνέχεια. «Μετά από τρία χρόνια έχω πολλές αναμνήσεις. Χαρές, πίκρες, στενοχώριες, πανηγυρισμοί. Μέσα σε τρία χρόνια είδαμε πρωταθλήματα, κύπελλα, προβιβασμούς και υποβιβασμούς. Καλώς ή κακώς στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, κάποια στιγμή οι κύκλοι κλείνουν. Αυτή η στιγμή για μένα και τη Θύελλα ήρθε πριν λίγες μέρες» δήλωσε ο Σάκης Πεφάνης.
Σχετικά με το τι πήγε άσχημα τη φετινή σεζόν για τη Θύελλα, ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας είπε: «Ηταν μια περίεργη χρονιά φέτος. Ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε έναν σταθερό κορμό παικτών, φέτος επιλέξαμε να προχωρήσουμε σε σημαντική ανανέωση του ρόστερ. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα και εμείς είχαμε τρία ντέρμπι στους πρώτους αγώνες, από τα οποία πήραμε μόνο ένα βαθμό και μείναμε πίσω. Με την ψυχολογία πεσμένη ήταν δύσκολο να επανέλθουμε στη συνέχεια. Επιπλέον, ήμασταν μία από τις ομάδες που χτυπήθηκε από τον κορονοϊό. Στο ποδόσφαιρο δεν θέλει και πολύ για να στραβώσει η κατάσταση. Αυτό έγινε και σε εμάς… Ενώ ας μην ξεχνάμε πως σε σημαντικά σημεία του πρωταθλήματος, στερηθήκαμε τις υπηρεσίες του Κώστα Κωνσταντινίδη και του Λυμπέρη Στεργίδη. Όλα έπαιξαν ρόλο. Ατυχίες, κορονοϊός, αλλαγές στο ρόστερ».
Το ποδόσφαιρο, ωστόσο, δεν σταματάει ποτέ. Ο Σάκης Πεφάνης θα αποφορτιστεί για λίγο διάστημα και σύντομα αναμένεται να βρει την επόμενη ομάδα του…

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ