Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κώστας Πελετίδης βράβευσε τους «μελανόλευκους» για την άνοδο στη Basket League

APOLLON Το δώρο των «μελανόλευκων»

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε χθες στο Δημαρχείο τον Απόλλωνα και βράβευσε τους «μελανόλευκους» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής μπάσκετ και την άνοδο στη Basket League. Στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιδήμαρχος και παλιός άσος του Απόλλωνα, Τάκης Πετρόπουλος. Μάλιστα ο αρχηγός του Απόλλωνα, Γιάννης Μολφέτας, εκ μέρους του Συλλόγου έκανε δώρο στον Κώστα Πελετίδη και στον Τάκη Πετρόπουλο από μία αναμνηστική φανέλα, την οποία φόρεσαν οι «μελανόλευκοι» μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την ομάδα του Απόλλωνα η οποία μέσα σε δύσκολες συνθήκες τα κατάφερε, βγήκε πρωταθλήτρια και ανέβηκε στην Α’ Εθνική» τόνισε ο Κώστας Πελετίδης και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας γι’ αυτή την κατάκτηση της ομάδας της πόλης μας. Αυτή η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία. Διοίκηση, προπονητές και πρώτα και κύρια οι παίκτες δούλεψαν και απέδειξαν, μέσα στα γήπεδα, ότι είναι μια ομάδα πολύ καλή και κέρδισε αυτό που της αξίζει. Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους. Όλοι εμείς θα ενισχύσουμε την προσπάθεια που θα συνεχιστεί και με το νέο πρωτάθλημα, ώστε να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα στην πορεία, στην Α΄ Εθνική».

Από την πλευρά του Απόλλωνα, Γιώργος Αθανασίου, ευχαρίστησε τον Κώστα Πελετίδη και τον προσκάλεσε να είναι στη νέα σεζόν δίπλα στην ομάδα λέγοντας:«Η πρώτη θέση στην εξέδρα θα είναι για τον Δήμαρχο της πόλης σε όλα τα παιγνίδια».

 

Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Απόλλων με την «κούπα» στο Δημαρχείο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ