Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός στα Λαδάδικα – Εφιάλτης για 20χρονο και τη σύντροφό του

Ο 20χρονος άνδρας και η σύντροφός του δέχτηκαν σωματική επίθεση από 5 άτομα.

astinomia

Στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, ένας 20χρονος άνδρας με τη σύντροφό του έζησαν έναν εφιάλτη, καθώς ξυλοκοπήθηκαν με αγριότητα από ομάδα ατόμων που πλησίασε το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ του Mega, ο νεαρός άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του, έχοντας στη θέση του συνοδηγού τη σύντροφό του. Με βάση τις περιγραφές του, κάποια στιγμή ομάδα πέντε ατόμων πλησίασε το ΙΧ, ξεκινώντας μία λεκτική επίθεση εναντίον τους και χτυπώντας τον 20χρονο, ενώ εκείνος βρισκόταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν ο ίδιος βγήκε από αυτό, ήρθαν ακόμα πέντε άτομα, με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό του.

«Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή βρέθηκαν τέσσερα άτομα μπροστά μου, μέσα στη μέση του δρόμου. Οι τρεις έκαναν στην άκρη ο ένας όμως έμεινε και ξεκίνησε να με βρίζει. Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω», περιέγραψε ο νεαρός.

Η σύντροφός του βγήκε και αυτή από το αυτοκίνητο και έτσι, άρχισαν να χτυπούν και την ίδια στο πρόσωπο και συγκεκριμένα, στο κεφάλι και τη μύτη, ενώ κάποια στιγμή κατάφεραν και αμφότεροι να ξαναμπούν στο αμάξι τους, διαφεύγοντας από το σημείο.

«Ηταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα και όταν τους ρώτησα αν απευθύνονται σε εμένα, ξεκίνησαν να με χτυπούν», συνέχισε ο 20χρονος, ενώ στην Αστυνομία οι δράστες φορούσαν μαύρα ρούχα, είχαν ξυρισμένα κεφάλια και φαινόταν να είναι αθλητές πυγμαχίας. Η φασαρία μάλιστα, συνεχίστηκε από την ομάδα αυτών των ατόμων και με άλλο θύμα.