Πατέρας Αντώνιος – Κιβωτός: Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει, θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο «φως»

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του», δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος.

Αντώνιος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με τον  πάτερ Αντώνιο να προχωρά σε νέα του δήλωση  όπου ισχυρίζεται ότι στην Κιβωτό  δεν έχει υπάρξει καμία ασέλγεια σε κανένα παιδί, ενώ τις επαφές με τους τρεις δικηγόρους για την υπόθεση έχει αναλάβει η πρεσβυτέρα και ο Ιρακινός διευθυντής της δομής.

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερη η υπάλληλος που συνελήφθη – Τι κατάσχεσε η Αστυνομία στη δομή της Καλαμάτας

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του», λέει στο star ο πατέρας Αντώνιος.

Αντώνιος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού η πρεσβυτέρα υποστηρίζει ότι: «Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά»

Όσο για τους συνεργάτες του πάτερ Αντώνιου, εκείνοι αναφέρουν: «Ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».