Συνάντηση Ελπιδοφόρου με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο
Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο
Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος επισκέπτεται επικεφαλής ομάδας προσκυνητών και Αρχόντων του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα από τις ΗΠΑ την έδρα της Σιωνίτιδος Εκκλησίας και τους Αγίους Τόπους.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από την αγιοταφική αδελφότητα, συνεχίζει τις επισκέψεις του στους τόπους όπου περπάτησε ο Ιησούς Χριστός και, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «είμαστε εδώ, στην Ιερουσαλήμ, για να δούμε πώς ξεκίνησε η πίστη μας και στη συνέχεια άνθησε σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως για πολλούς από τους προσκυνητές μας, συνέχισε, είναι και για μένα η πρώτη φορά που έχω την ευλογία να επισκέπτομαι τους Αγίους Τόπους, εκεί όπου βρίσκεται η αρχαία εκκλησία και εκεί όπου έλαβε χώρα το μυστήριο της σωτηρίας μας».
Το ταξίδι των προσκυνητών συνεχίζεται στην Ιορδανία, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα συλλειτουργήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως Χριστόφορο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Εκπαιδευτική εκδρομή του Αρσακείου Πατρών σε Γερμανία, Ελβετία, Άλπεις ΦΩΤΟ
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
