Ταξίδευαν από την Ηλεία στην Αχαΐα για να κλέψουν
Oι δυο άνδρες συνελήφθησαν στην Ανδραβίδα, με τις Αρχές να εξιχνιάζουν 2 ληστείες και 22 κλοπές.
Με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας οδηγήθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηλείας στη σύλληψη δυο ατόμων στην Ανδραβίδα για τη διάπραξη δυο ληστειών και 22 κλοπών στην Αχαΐα και στον όμορο νομό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας είχαν προχωρήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.
Πρόκειται για ρομά με βαρύ ποινικό παρελθόν, που ταξίδευαν από την Ηλεία και είχαν προβεί σε τουλάχιστον 6 κλοπές αυτοκινήτων και δικύκλων από περιοχές της Δ. Αχαΐας με τα οποία μετέβαιναν στα Σαγέικα, προκειμένου να προμηθευτούν ναρκωτικά. Κάποια από τα οχήματα εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα στην ευρύτερη περιοχή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Επιστημονική ημερίδα για την κλιματική ανθεκτικότητα
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καχτίτση
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
