Επιτέλους δράση για ΝΟΠ-ΝΕΠ, την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα

ΝΕΠ

Επιτέλους δράση για τις πατρινές ομάδες πόλο που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, το οποίο ξεκινά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και οι ΝΟΠ-ΝΕΠ θα αγωνιστούν για μία ακόμα φορά εκπροσωπώντας την πόλη.

 

Οι δυο ομάδες έχουν τουλάχιστον θεωρητικά, διαφορετικούς στόχους. Ο μεν ΝΕΠ αν και έχει χάσει ορισμένους παίκτες από το περσινό ρόστερ, εν τούτοις η παρουσία του έμπειρου Δημήτρη Κραβαρίτη στην άκρη του πάγκου, αλλά και η δυναμική του ονόματος, τον φέρνουν να έχει και φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους με βασικότερο την άνοδο στην Α1 Εθνική την οποία έχασε πέρσι στις λεπτομέρειες.

 

Η ΝΕΠ επίσης έχει νέο προπονητή, τον Πατρινό Μάκη Λυκούδη ο οποίος έχει κτίσει ένα σύνολο με νεαρούς Πατρινούς παίκτες αν και υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα με την μετακίνηση τεσσάρων παικτών (Καραϊσκος, Μαυριόπουλος, Τρασάι, Λυκούδης) από το ΝΟΠ με το θέμα να έχει προγραμματιστεί στα δικαστήρια, στις 15 Δεκεμβρίου. Η ΝΕΠ σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα επιδιώξει να κάνει μία πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες μας τοποθετήθηκαν στο Νότιο Oμιλο μαζί με NO Ναυπλίου, Νηρέα Γέρακα, Αρη Νικαίας, ΟΦΗ, ΠΕΚΕ Βροντάδου και Ηλιούπολη με τις τέσσερις πρώτες ομάδες να παίζουν με τις τέσσερις πρώτες ομάδες του άλλου Ομίλου.

 

Η «Π» μίλησε με τους προπονητές και τους αρχηγούς των δύο ομάδων και τους ζήτησε ένα σχόλιο ενόψει της πρεμιέρας όπου ο ΝΟΠ θα παίξει εκτός με τον Αρη Νίκαιας και η ΝΕΠ εκτός με το Ναύπλιο.

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΝΟΠ

Το ρόστερ του ΝΟΠ αποτελείται από τους εξής:

Τερματοφύλακες: Χριστόδουλος Βουτσινάς, Διονύσης Βυθούλκας, Λάτσι Γκρίφις, Βασίλης Τσασερλής.

Αμυντικοί-Περιφερειακοί: Ηλίας Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Αλάτσης, Νίκος Ανδρικοπουλος Τάσος Βικάτος,  Απόστολος Γεωργαράς,  Παναγιώτης Γκότσης,

Βασίλής Κανελλόπουλος, Ανδρέας Κατσαρός, Θανάσης Κρεμανταλάς, Κώστας Κρεμανταλάς,  Βαγγελης Λαμπάτος, Θωμάς Μπετχαβάς, Κώστας Μπιτσάκος, Δημήτρης  Νικολόπουλος, Σπύρος Παγκούτσος, Θαρραλέος Πασσάς, Ιάσονας Πολάτος, Γιώργος Τριαντάφυλλος και Οδυσσέας Φιλιππάτος.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΝΕΠ

Το ρόστερ της ΝΕΠ αποτελείται από τους εξής:

Τερματοφύλακες: Αγγελος Λιβαθηνός,  Χρήστος Μαυριόπουλος, Στέλιος Αποστολίδης και Γαρύφαλλος Δραγώνας.

Αμυντικοί-Περιφερειακοί: : Νίκος Τουλγάριδης, Στέλιος Μπόντιος, Χριστόφορος Μπάρλος, Χριστόφορος Τρασάϊ, Νίκος Μπρακατσένος, Ηλίας Πίτσικας, Γιώργος Καρράς, Γιώργος Κανελλόπουλος, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Αγγελος Καραϊσκος, Νίκος Τσαγρής, Κώστας Γιαννακόπουλος, Αγγελος Τριχάς, Μάριος Σαλπόγλου, Αλέξανδρος Καλαμάς, Ανδρέας Τσίπης, Αγγελος Μαργαρίτης.

Φουνταριστοί: Ανεστης Κωνσταντακόπουλος, Φίλιππος Αντίοχος, Χάρης Σπανογιάννης.