Συνελήφθη στις Βρυξέλλες η ευρωβουλευτής Ε.Καϊλή για διαφθορά – Διεγράφη από το ΚΙΝΑΛ
Διεγράφη από το ΚΙΝΑΛ άμεσα η ευρωβουλευτής Ε.Καϊλή για διαφθορά, μαζί με τον σύντροφό της.
Συνελήφθη η Εύα Καϊλή, η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ για διαφθορά. Η σύλληψη έγινε από την Κεντρική Υπηρεσία για την Καταστολή της Διαφθοράς στις Βρυξέλλες και με απόφαση του ανακριτή Michel Claise συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα. Διεγράφη από το ΚΙΝΑΛ άμεσα.
Εύα Καϊλή: Ερευνάται για διαφθορά από αξιωματούχους του Κατάρ
Ανάμεσά τους ο Luca Visentini, νεοεκλεγείς γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής της S&D Pier-Antonio Panzeri και ο F.G., πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του Panzeri, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της κ. Εύας Καϊλή.
Υπόθεση Ε.Καϊλή: Αντέδρασε η Ομάδα Σοσιαλιστών-Δημοκρατών του Ε.Κ. για το σκάνδαλο
Η Εύα Καϊλή είναι μία από τις 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο μόνος τρόπος για να αμφισβητηθεί ένας βουλευτής που προστατεύεται από την ασυλία του είναι να τον πιάσουν σε επ’αυτοφώρω κάτι που προφανώς συνέβη.
Η υπόθεση διαφθορά έχει σχέση με το Μουντιάλ του Κατάρ
Την 1η Νοεμβρίου, Ε.Καϊλή συναντήθηκε με τον κ. Αλ Μάρι, υπουργό Εργασίας του Κατάρ: «Αυτός ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαιρετίζει τη δέσμευση του Κατάρ να συνεχίσει τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και εύχεται καλό τουρνουά».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι καπνιστές ζουν περισσότερο… αλλά για έναν λόγο που κανείς δεν περίμενε
Pixel 11a: Τα πρώτα renders αποκάλυψαν το νέο οικονομικό Pixel της Google
Παρουσίαση βιβλίου του Άντριου Κάνια στο Πολύεδρο
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
