Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος παραιτήθηκε από ΜΚΟ του Πιερ Αντόνιο Παντζέρι
Ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, πρώην ευρωβουλευτής, ιδρυτής της ΜΚΟ Fight Impunity φέρεται να είναι ένας εκ των συλληφθέντων για το φερόμενο σκάνδαλο διαφθοράς από το Κατάρ, στο οποίο εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή.
Μάλιστα, βελγικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον πρώην Ιταλό ευρωβουλευτή ως τον εγκέφαλο του κυκλώματος.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση από τα βελγικά ΜΜΕ για τη σύλληψή του, έγιναν μαζικές παραιτήσεις επίτιμων μελών της ΜΚΟ.
Ένα από τα μέλη ήταν και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος είχε την ιδιότητα του επίτιμου μέλους στο ΔΣ της ΜΚΟ, ο οποίος παραιτήθηκε για θέματα αρχής. Επίτιμο μέλος στο ΔΣ της ΜΚΟ ήταν και η Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία επίσης παραιτήθηκε.
Σύμφωνα με το star, παραιτήθηκαν ακόμη, ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ, η επί χρόνια ευρωβουλευτής Σεσίλια Βικστρομ και άλλοι.
Η απάντηση των μελών, μετά το σκάνδαλο, ήταν άμεση με τις παραιτήσεις να γίνονται αμέσως δεκτές μόλις έγινε γνωστή η είδηση της έρευνας.
Να σημειωθεί ότι ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι υπήρξε στενός συνεργάτης του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ντοκιμαντέρ «Η Υβρις της Ανθρωπότητας» από την Οικολογική Κίνηση Πάτρας ΦΩΤΟ
Το AI της Meta έδωσε διεύθυνση σε αγοραστή του Facebook Marketplace χωρίς να ξέρει τίποτα ο πωλητής
Νέες προσλήψεις 6.683 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην εκπαίδευση
Πάτρα: Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν για τις νέες θεραπείες απέναντι στον καρκίνο
Αυτός είναι ο λόγος που το iPhone Duo κερδίζει τα Android Fold και δεν είναι τα specs
