«Μάγεψε» η Αιγιώτισσα σχεδιάστρια Νέλλα Ιωάννου στην Bridal Εxpo – ΦΩΤΟ

Η γνωστή σχεδιάστρια θάμπωσε τα πλήθη στην Bridal Fashion Week.

Ιωάννου Η σχεδιάστρια Νέλλα Ιωάννου με τα μοντέλα της επίδειξης στο φινάλε του show

Τα πάνω κάτω έφερε η σχεδιάστρια Νέλλα Ιωάννου στην Bridal Εxpo που πραγματοποιήθηκε στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η νέα της κολεξιόν με θέμα «Blossoms» είναι εμπνευσμένη από τα λουλούδια που ανθίζουν ως απόλυτα σύμβολα αγάπης, αφοσίωσης και θηλυκότητας, τοποθετώντας το άνθος στην καρδιά της δημιουργίας της γνωστής σχεδιάστριας.

Ιωάννου

 

Ιωάννου

Η Νέλλα Ιωάννου στο fashion show

 

Η Αιγιώτισσα Νέλλα Ιωάννου θάμπωσε τα πλήθη παρουσιάζοντας τις υπέρκομψες νυφικές δημιουργίες της για την collection του 2023 πλημμυρισμένες από κομψότητα και χάρη κερδίζοντας για μια ακόμη φορά τον σεβασμό και το χειροκρότημα του κοινού.

Ιωάννου

Ιωάννου

Την επίδειξη παρακολούθησαν front row αχαιοί συμπολίτες  καλεσμένοι απ’ τον χώρο της μόδας και τον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της σχεδιάστριας.

Τις νυφικές της τουαλέτες κοσμούσαν υπέροχα άνθη σε όλες τους τις μορφές σαν ένα νήμα που ενώνει διάφορα σημεία έκφρασης, συνδυάζοντας μεταξωτές οργάντζες, δαντέλες κεντημένες και μεταξωτές μουσελίνες. Η chic elegance συλλογή της γνωστής σχεδιάστριας δείχνει να σχεδιάστηκε κολακεύοντας κάθε σωματότυπο σαν μια ωδή στη σύγχρονη γυναίκα.

Ιωάννου