Γαλλία: Σε λειτουργία 45 πυρηνικοί αντιδραστήρες για να μην υπάρξουν διακοπές ρεύματος
Ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας δήλωσε πως “βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την αποφυγή διακοπών ρεύματος”, δήλωσε ο Λεμέρ στο C News TV.
Η Γαλλία πρόκειται να θέσει και πάλι σε λειτουργία 45 πυρηνικούς αντιδραστήρες μέχρι τον Ιανουάριο, κάτι το οποίο θα βοηθήσει τη χώρα να αποφύγει διακοπές ρεύματος, όπως είπε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ.
Ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας δήλωσε πως “βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την αποφυγή διακοπών ρεύματος”, δήλωσε ο Λεμέρ στο C News TV.
Το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της Γαλλίας μείωσε τις εξαγωγές ενέργειας προς τη Βρετανία περίπου κατά το ήμισυ για μια ώρα το πρωί της Δευτέρας και εισήγαγε μεγαλύτερη ποσότητα από το Βέλγιο και την Ιταλία καθώς αντιμετωπίζει περιορισμένες ενεργειακές προμήθειες εν μέσω μιας περιόδου υπερβολικά χαμηλών θερμοκρασιών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Suno δεν φτιάχνει πλέον μόνο τραγούδια παρουσίασε το Speech
Επαναληπτικές Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί ΕΠΑΛ και ξεκινά η υποβολή Μηχανογραφικού
Οι μεγάλες συναυλίες του Welcome to UP 2026 στον Μώλο της Πάτρας
Νέα καρδιακή βαλβίδα μπορεί να γλιτώσει παιδιά από επαναλαμβανόμενα χειρουργεία
ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 3.262 μόνιμες προσλήψεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης
