Πάτρα: Επιτυχημένη η ημερίδα του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας στα Παλαιά Σφαγεία

Θέμα της ήταν «Απόκτηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Μέσω Πρακτικής Άσκησης Σε μια Σύγχρονη Ευρωπαική Αγορά Εργασίας – Ξεκίνα τη Δική σου Εμπειρία με το Erasmus +»

Πάτρα

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία (Αίθουσα Κ7) η ημερίδα του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαϊας με θέμα «Απόκτηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Μέσω Πρακτικής Άσκησης Σε μια Σύγχρονη Ευρωπαική Αγορά Εργασίας – Ξεκίνα τη Δική σου Εμπειρία με το Erasmus +».

Στην ημερίδα κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαϊας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, όπου παρουσίασε συνολικά την πορεία του σχολείου στην Ευρωπαϊκή Διαπίστευση και καταξίωση ως ένας Εκπαιδευτικός οργανισμός ο οποίος κατακτά την μια κορυφή μετά την άλλη.

Η αίθουσα των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων γέμισε από μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και παρακολούθησε μια άρτια οργανωμένη ημερίδα, όπου δεν κούρασε αλλά ήταν ενδιαφέρουσα με συνεχή διάχυση αποτελεσμάτων.

Παρουσιάστηκε η Στρατηγική Συνεργασία του σχολείου με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και πανεπιστήμια στην Ευρώπη, στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος, «VIRTUAL INTERNSHIPS IN TECH CENTERS» 2020-1-ES01-KA226-VET-094951 από τους Καράμπελα Παναγιώτη, Φλίγκο Δημήτριο και Χατζήπαπα Παναγιώτη

Το δεύτερο μέρος της ημερίδας είχε παρουσίαση όλων των κινητικοτήτων που έγιναν την σχολική χρονιά 21-22.
Τα μέλη της Παιδαγωγικής ομάδας, Χριστόπουλος Βασ., Γκοτσοπούλου Γεωρ., Κόντος Οδυσ., Λοτσάρη Αλεξ., Βαλαχά Κων., Καρδάμα Μ., Γλεντζή Χρ., Φωτακοπούλου Δημ., Βαβαρουτα Γεωρ., Θεοδωροπούλου Ιων., έδωσαν και ένωσαν όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία της ημερίδας και φυσικά στην πραγματοποίηση όλων των κινητικοτήτων, για την επίτευξη των στόχων τους και την κάλυψη των αναγκών όλων των εμπλεκομένων.

*Η λειτουργία του χώρου των Παλαιών Σφαγείων χρηματοδοτείται από τη πράξη «Δομή προώθησης πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων» η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».