Πατρινοί έδωσαν το παρών σε γκαλερί ΦΩΤΟ

Φιλότεχνοι Αχαιοί στα εγκαίνια του art project Everything But The Girl | #NotAlone.

γκαλερί

Αρκετοί φιλότεχνοι συμπολίτες και φίλοι της Λιάνας Ζωζά και της Σοφίας Δαλαμάγκα βρέθηκαν στα εγκαίνια του art project Everything But The Girl | #NotAlone την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ART HUB Athens και συνδέεται με την καμπάνια #NotAlone.

Οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν σε όλα τα πρωτότυπα εκθέματα του ongoing art project και θαύμασαν τα έργα τέχνης των δημιουργών.

Στο art project συναντιούνται εικαστικοί, παλιοί και νέοι συνεργάτες της Cube, που συνειδητά πιστεύουν πως η τέχνη απευθύνεται σε όλους και θεωρούν εξίσου σημαντικό, τόσο τη γνωριμία με την τέχνη όσο και τη δυνατότητα απόκτησης ενός έργου τέχνης από τον καθένα.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής είναι πρωτότυπα έργα (ζωγραφική, mixed media, κατασκευές) σε συμβολικές τιμές. H έκθεση θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου 2023.

γκαλερί

Από αριστερά: Κώστας Καγκελάρης, Βάλια Μπούμπα, Σοφία Δαλαμάγκα, Ξενοφών Παπαευθυμίου, Θανάσης Πανουτσόπουλος, Λιάνα Ζωζά, Ρούλα Πανουτσοπούλου

γκαλερί

Απο αριστερά: Δημήτρης Παπαδόπουλος, Λιάνα Ζωζά, Σοφία Δαλαμάγκα, Γιώργος Ρώρος, Ηλίας Κωνσταντάτος, Ξενοφών Παπαευθυμίου

γκαλερί

Γιάννης Τζομάκας , Βάλια Μπούμπα, Ειρήνη Γουγουγιάννη , Βασίλης Μάρκου , Σταυρούλα Κορδέλλα