Σενάριο για Οκτάβιους Ελις στον Προμηθέα! Από την Κίνα ξανά στην Πάτρα;

Η σχετική φημολογία έχει φουντώσει! Λέτε να δούμε και πάλι τον Οκτάβιους Ελις με τη φανέλα του Προμηθέα; Το σενάριο κυκλοφορεί έντονα στα μπασκετικά στέκια…

Προμηθέα Λέτε να ξαναδούμε τον Οκτάβιους Ελις με τη φανέλα του Προμηθέα;

Πώς το βλέπετε το σενάριο της επιστροφής του Οκτάβιους Ελις στον Προμηθέα;

Αυτό τουλάχιστον ακούγεται έντονα στα μπασκετικά στέκια της χώρας τις τελευταίες ώρες, καθώς οι «Προμηθείς» αναζητούν την ενίσχυσή τους μέσα στη ρακέτα με ένα ακόμη ψηλό εγνωσμένης αξίας. Και προσέξτε: Λέμε με έναν ακόμη ψηλό, καθώς το πατρινό συγκρότημα εξετάζει την απόκτηση ενός ακόμη ξένου, του 7ου, ως έχει τέτοιο δικαίωμα.

Ο Ελις πρωτοήρθε στην Πάτρα τέτοια εποχή περίπου το2017 κι αμέσως έδεσε με τους «Προμηθείς» του Μάκη Γιατρά τότε. Με την πατρινή ομάδα αγωνίστηκε στο BCL της σεζόν 2018-2019, ενώ την ίδια αγωνιστική περίοδο έφτασε μέχρι τους τελικούς της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στα μισά της επόμενης σεζόν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού, με τον Ελις να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τους ερυθρόλευκους». Τη σεζόν 2020-2021, ο Ελις αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό και είχε 5,9 πόντους και 4,1 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ το καλοκαίρι του 2021 «μετακόμισε» στην Τουρκ Τέλεκομ.

Ο Ελις είναι 29 ετών και έχει ύψος 2.10μ. και η τελευταία του ομάδα ήταν η Γκουανγκντόνγκ Χονγκγιουάν Σάουθερν Τάιγκερς στο Κινέζικο πρωτάθλημα.

Για να δούμε αν τα σενάρια περί επιστροφής του στην Πάτρα επιβεβαιωθούν κι αν ο Ελις αποτελεί όντως τον εκλεκτό του Γιάννη Χριστόπουλου για τη θέση «5».