Πάτρα: Στις Ιτιές η Σία Αναγνωστοπούλου και ο Κώστας Μάρκου
Οι βουλευτές συνομίλησαν με τους επαγγελματίες, των οποίων οι επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές από την περσινή κακοκαιρία και ακόμα δεν έχουν αποζημιωθεί.
Την περιοχή των Ιτεών Πάτρας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου. Οι βουλευτές συνομίλησαν με τους επαγγελματίες, των οποίων οι επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές από την περσινή κακοκαιρία και ακόμα δεν έχουν αποζημιωθεί.
Αξίζει να σημειωθεί, πως στις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις των βουλευτών σχετικά με το θέμα, ο αρμόδιος υπουργός στην απάντησή του επιρρίπτει την ευθύνη στην Περιφέρεια.

Η κ. Αναγνωστοπούλου και ο κ. Μάρκου δεσμεύτηκαν πως θα ζητήσουν την επόμενη εβδομάδα συνάντηση με την Περιφέρεια, προκειμένου να βρεθεί μία λύση για την αποζημίωση των ανθρώπων αυτών, καθώς ο φόβος τους να επαναληφθεί το φαινόμενο είναι πάντα στο τραπέζι. «Πρέπει να πιέσουμε και έχουμε πιέσει την Κυβέρνηση, τώρα θα πιέσουμε και την Περιφέρεια», ανέφεραν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται με κάθε τρόπο δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πληγεί και συνεχίζει τις προσπάθειες προκειμένου να γίνουν τα κατάλληλα έργα που είναι αναγκαία για να μην ξανασυμβούν τα χειρότερα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καχτίτση
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Πάτρα: Επιστημονική ημερίδα για την κλιματική ανθεκτικότητα
