Τουρκία: Οι εκλογές μπορεί να έρθουν πιο γρήγορα δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του

«Γνωρίζετε όλοι την σημασία των εκλογών του 2023», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Τουρκία: Οι εκλογές μπορεί να έρθουν πιο γρήγορα δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε νέα ομιλία στην Άγκυρα, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέφερε πως οι επόμενες εκλογές της χώρας μπορεί να έρθουν και συντομότερα από το προβλεπόμενο.

Η διενέργεια των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών είναι πιθανόν να επισπευσθεί και οι ψηφοφορίες να πραγματοποιηθούν πριν από την προγραμματισμένη 18η Ιουνίου, δήλωσε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

«Γνωρίζετε όλοι την σημασία των εκλογών του 2023, η ημερομηνία των οποίων μπορεί να τροποποιηθεί ελαφρώς για νωρίτερα λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις εποχικές συνθήκες», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Άγκυρα.

Η συγκεκριμένη δήλωση σύμφωνα με το in.gr, φαίνεται να επιβεβαιώνει τα σχετικά σενάρια για επίσπευση των εκλογών στη γειτονική χώρα, μετά και τη συνάντηση τις τελευταίες ημέρες του 2022 του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του κυβερνητικού του εταίρου Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σε ρεπορτάζ της τουρκικής DW για τη συνάντηση τους αναφέρεται ότι στο τραπέζι τέθηκε και η ημερομηνία των εκλογών και ότι επετεύχθη μία «προκαταρκτική συναίνεση» για τις 30 Απριλίου.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ