Υπόθεση Γιακουμάκη: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε η Εισαγγελέας

Καταπέλτης η Εισαγγελέας της έδρας στην υπόθεση Γιακουμάκη. Ζήτησε την ενοχή των οκτώ κατηγορουμένων-σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Γιακουμάκη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η Εισαγγελέας της έδρας για την υπόθεση πρότεινε την ενοχή των οκτώ κατηγορούμενων σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, την ίδια ποινή δηλαδή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η Πρόεδρος του δικαστηρίου αναφέρθηκε στα συμβάντα της περιόδου του 2015 και εξετάζοντας την μάρτυρα, η οποία ήταν καθηγήτρια στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, σημείωσε δηκτικά ότι η στάση της δεν ήταν απόλυτα υπεύθυνη.

«Προλαμβάνουμε αυτές τις καταστάσεις ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο. Έπρεπε να ήσασταν πιο αυστηρή» είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του δικαστηρίου, αφού λίγο νωρίτερα η καθηγήτρια της Γαλακτοκομικής Σχολής κ. Παπαπέτρου είχε δηλώσει ότι μιλώντας με την μητέρα του 20χρονου Βαγγέλη, της ανέφερε μόνο το «καψώνι» για το νερό.

Καταπέλτης κατά της μάρτυρος ήταν και η Εισαγγελέας έδρας, υπογραμμίζοντας πως της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είδε γρατσουνιές στην άκρη των δακτύλων του Γιακουμάκη, ενώ γνώριζε ότι δεν έκανε αγροτικές δουλειές.