Ο ΝΟΠ αφεντικό στο ντέρμπι με τη ΝΕΠ – Φωτογραφίες/δηλώσεις

Ο ΝΟΠ δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στη ΝΕΠ στο ντέρμπι της Πάτρας κι έφτασε άνετα στην επικράτηση στο παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

ΝΟΠ Ο ΝΟΠ νίκησε τη ΝΕΠ στο ντέρμπι

Ο ΝΟΠ αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο με τη ΝΕΠ, επικρατώντας με 15-7. Οι «δαίμονες» είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τη νίκη τους απέδειξαν ότι δικαιούνται να ελπίζουν στην άνοδό τους στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο.

Από την άλλη πλευρά, η νεανική ΝΕΠ αγωνίστηκε για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς τους παίκτες που προέρχονται από τον ΝΟΠ (Λυκούδης, Τρασάι, Μαυριόπουλος, Καραϊσκος και ο Γιώργος Γουρδούπης δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά), ευελπιστώντας ότι όταν ενσωματωθούν αυτά τα παιδιά στα επίσημα παιχνίδια της, η εικόνα της θα είναι διαφορετική.

ΝΟΠ

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης-Κουρτίδης. Τα 8λεπτα: 2-4, 1-3, 0-4, 4-4.

ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 3, Σαλπόγλου, Τουλγαρίδης, Τσίπης, Μπρακατσέλος, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος 1, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος 2, Καλαμάς 1, Δραγώνας, Τζίνης, Γιαννακόπουλος.

ΝΟΠ: Βυθούλκας, Αγγελόπουλος 2, Πολλάτος, Κανελλόπουλος 2, Γεωργαράς 5, Αλάτσης, Παπαχριστόπουλος 1, Μπετχαβάς, Βικάτος 2, Γκότσης 3, Ανδρικόπουλος, Πασσάς, Βουτσινάς, Λαμπάτος, Τριαντάφυλλος.

* Οι σημειωτές στο φ.α. πρέπει να έχουν κάνει λάθος και να έχουν χρεώσει με ένα παραπάνω γκολ τον Βικάτο, αντί για τον Μπετχαβά που όντως πέτυχε ένα τέρμα. Ο Βικάτος αποβλήθηκε με 3 ποινές από το β΄ 8λεπτο.

ΝΟΠ ΝΟΠ ΝΟΠ ΝΟΠ ΝΟΠ ΝΟΠ

Ο προπονητής του ΝΟΠ, Δημήτρης Κραβαρίτης δήλωσε τα εξής: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Η αγωνιστική μας υπεροχή ήταν ξεκάθαρη. Βρισκόμασταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και δώσαμε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες μας να παίξουν. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και βλέπουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

ΝΟΠ ΝΟΠ

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Μάκης Λυκούδης δήλωσε τα εξής: «Ηταν ένα παιχνίδι-γιορτή για το νέο αίμα του πόλο της Πάτρας. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ, αλλά νέα παιδιά που έπαιξαν από την ομάδα μας, 15 και 16 ετών, τα οποία πήραν το βάπτισμα πυρός στην Α2 Εθνική. Πρόκειται για παιδιά με όρεξη για πόλο, στα οποία τους είπαν ότι είναι μηδενικά και ότι δεν μπορούν να παίξουν. Ε, αυτά τα παιδιά θα δώσουν τις απαντήσεις τους εν καιρό. Είδατε τη συμπεριφορά της ομάδας και τη μαχητικότητά της όταν οι αντίπαλοι ξέφυγαν με νταμπλ-σκορ. Εμείς έχουμε υπομονή, δουλεύουμε και τα αποτελέσματα θα φανούν συν το χρόνο. Συνεχίζουμε…».

Ο νεαρός Τζίνης, ένα πολύ συγκροτημένο και ταλαντούχο παιδί, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στην Α2 Εθνική με το σκουφάκι της ΝΕΠ. «Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να πάρουμε κι άλλες ευκαιρίες από τον προπονητή μας», δήλωσε ο νεαρός πολίστας.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο διεθνής μας πολίστας Χριστόδουλος Κολόμβος και ο πρώην πρόεδρος του ΝΟΠ, Τάκης Γουρδούπης.

ΝΟΠ ΝΟΠ ΝΟΠ

ΝΟΠ ΝΟΠ ΝΟΠ ΝΟΠ ΝΟΠ ΝΟΠ