Σουηδία: Ο Λεβέν επανεξελέγη πρωθυπουργός
Ο διορισμός του επικυρώθηκε, ελλείψει απόλυτης πλειοψηφίας σε βάρος του: 173 βουλευτές στο 349μελές κοινοβούλιο ψήφισαν όχι, κάτω από το όριο των 175 απαραίτητων ψήφων στην αντιπολίτευση για να τον μπλοκάρει.
Ο παραιτηθείς πρωθυπουργός της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν ορίστηκε σήμερα επικεφαλής της κυβέρνησης από το Κοινοβούλιο, θέτοντας τέλος προς το παρόν στην πρωτοφανή πολιτική κρίση που συγκλόνισε τη σκανδιναβική χώρα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Ο διορισμός του επικυρώθηκε, ελλείψει απόλυτης πλειοψηφίας σε βάρος του: 173 βουλευτές στο 349μελές κοινοβούλιο ψήφισαν όχι, κάτω από το όριο των 175 απαραίτητων ψήφων στην αντιπολίτευση για να τον μπλοκάρει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Δημοσιεύτηκαν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το 2026-2027
Η Neuralink του Elon Musk έχει έτοιμο το εμφύτευμα που φιλοδοξεί να δώσει όραση σε τυφλούς
«Νέοι Βυζαντινολόγοι σε διάλογο»: Επιστημονική συνάντηση για τις Βυζαντινές Σπουδές στην Πάτρα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι αναμορφωμένοι πίνακες για τις 1.000 θέσεις πτυχιούχων – Ξεκινούν οι συνεντεύξεις
Επιστήμονες ανακάλυψαν πώς να εντοπίζουν τα 3D printed όπλα από το πλαστικό τους
