Ρίο – Αντίρριο: Κινητοποίηση για kite-surfer – Έπεσαν πρόστιμα από το Λιμενικό

Κάτω από άγνωστες συνθήκες οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε απαγορευμένα νερά. Φεριμπότ περισυνέλεξε τον ένα και το Λιμενικό βεβαίωσε διοικητικά πρόστιμα.

kite

Η επιθυμία δυο νεαρών ν΄απολαύσουν το αγαπημένο τους θαλάσσιο σπορ –kite surf– στην επικίνδυνη για τέτοιου είδους δραστηριότητες περιοχή του στενού Ρίου- Αντιρρίου, πήρε δυσάρεστη τροπή χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», ο ένας εκ των δύο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο ανοικτά ανήμπορος να προσεγγίσει την ακτή.
Ο φίλος του που κατάφερε και βγήκε στη στεριά στο κάστρο του Ρίου, ειδοποίησε τις Αρχές. Η κινητοποίηση ήταν άμεση, με το φεριμπότ «Θεοτόκος» να αποπλέει από το Αντίρριο, ενώ στο σημείο έσπευσαν και παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη, ένα εκ των οποίων περισυνέλεξε τον νεαρό, καλά στην υγεία του.

Όπως πληροφορείται η «Π», οι δυο ριψοκίνδυνοι νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες της πράξης τους, καθώς πρόκειται να τους επιβληθεί από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις.