Πάτρα – Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Ανατολικού Τομέα: Καταγγέλλει νέα επέκταση του καταυλισμού στον Ρηγανόκαμπο

Τι αναφέρεται στην έβδομη καταγγελία της Συντονιστικής Επιτροπής.

Πάτρα

Σε έβδομη καταγγελία προχώρησε η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων και Φορέων Ανατολικού Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, το Πολεοδομικό Γραφείο Πατρών, την ΕΤΑΔ, την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου, το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον Πρύτανη, τους βουλευτές της Αχαΐας, τις δημοτικές παρατάξεις και τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη Δυτικής Ελλάδος.

Στην έβδομη αυτή καταγγελία, η Συντονιστική Επιτροπή σημειώνει πως συνεχίζεται η επέκταση του «παράνομου καταυλισμού, στις ιδιοκτησίες της ΕΤΑΔ και του Πανεπιστημίου Πατρών, στην περιοχή του Ρηγανόκαμπου Πατρών, με την προσθήκη νέων παραπηγμάτων, χωρίς κανείς μέχρι σήμερα να έχει κάνει κάτι για αυτές τις παρανομίες». Μάλιστα συνοδεύει την καταγγελία της με τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Συνεχίζοντας καλεί τους πάντες να πράξουν τ επιβαλλόμενο από την κείμενη νομοθεσία καθήκον τους και συμπληρώνει πως επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους ως συλλογικά όργανα αλλά και ως κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, ως άμεσα θιγόμενοι, ζητώντας παράλληλα έγγραφη ενημέρωση για τις ενέργειες των υπευθύνων.