Πέφτει σήμερα η αυλαία του Πανελλήνιου Πυγμαχίας με τους τελικούς

Πυγμαχίας

Σήμερα θα πέσει η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Πυγμαχίας Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών με τους τελικούς όλων των κατηγοριών που θα γίνουν στο κλειστό «Κώστας Πετρόπουλος».

 

Οι αγώνες έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον καθώς θα παίξουν σε τελικούς συνολικά εφτά πατρινοί αθλητές οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει ήδη ένα μετάλλιο και σήμερα θα γνωρίζουμε ποιο χρώμα είναι.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πλέας της  ΠΓΕ αγωνίζεται στον τελικό των 57 κιλών και η Αντωνία Γιαννακόπουλου επίσης της Παναχαϊκής, συμμετέχει στον  τελικό των 54 κιλών.

Ακόμα τελικό παίζουν δύο αθλητές του Τόφαλου,  ο  Κώστας Κωνσταντίνου θα αγωνιστεί στα 71 κιλά, ο  Γιώργος Παλούμπης, στον τελικό των 67  κιλών και ο Γιαννης Αντωνόπουλος της Αμυνας στα 60 κιλά. Από την ΕΑΠ θα παίξουν σε τελικούς οι Μάριος Κανελλόπουλος και Πλάτωνας Καλλιμάνης.

Χθες έπαιξαν αλλά ηττήθηκαν η Μπινιερη της Άμυνας και η Δρακονταειδή της ΕΑΠ οι οποίες θα πάρουν το χάλκινο μετάλλιο.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κρίνεται επιτυχημένο και στο οργανωτικό σκέλος, καθώς όλα έχουν λειτουργήσει στην εντέλεια και επιπλέον οι φίλαθλοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του «Κώστας Πετρόπουλος».