Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Νίκου Κεραμιδά

Η οικογένεια Κεραμιδά βυθίστηκε στη θλίψη καθώς ο Νίκος Κεραμιδάς, αδελφός του δημοσιογράφου Στάθη, έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Κεραμιδά

Για πέντε χρόνια πάλευε σαν γνήσιος μαχητής, αλλά το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστός ο θάνατός του. Από χθες, η οικογένεια Κεραμιδά βυθίστηκε στη θλίψη καθώς ο Νίκος Κεραμιδάς, αδελφός του δημοσιογράφου Στάθη, έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση στο facebook της νύφης του Ασημίνας Ζανιά, συζύγου του αδελφού του Στάθη. «Ο Νίκος ο Κεραμιδάς. Ο αδερφός του Στάθη. Ακόμη θυμάμαι την πρώτη φορά που τον γνώρισα στην Αγία Τριάδα στα Ζαρουχλέικα. Μου είχε φέρει και δώρο, το έχω ακόμη, πάντα θα το έχω. Τον αγάπησα σαν δικό μου αδερφό… Υστερα από 5 χρόνια πάλης με τον καρκίνο. Ο Νίκος μας σήμερα έφυγε. Ηρεμος, με όλη την οικογένεια στο πλευρό του. Καλό Ταξίδι αδερφέ μας» σημείωσε στον αποχαιρετισμό της.

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σε δήλωσή του εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Νίκου Κεραμιδά. «Ο εκλιπών σε όλη του τη ζωή υπήρξε ένας τίμιος αγωνιστής. Εδωσε με αξιοπρέπεια τις καθημερινές του μάχες και με αξιοπρέπεια έδωσε και την τελευταία του άνιση μάχη για τη ζωή», τονίζει ο δήμαρχος και προσθέτει: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον αδελφό του Στάθη Κεραμιδά, δημοσιογράφο, στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.