Σωματικές κακώσεις (μόνο) ο Φάνης Χριστοδούλου

Δεν έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό όργανο. Ούτε φέρει κάποιο σοβαρό τραύμα, εξωτερικό ή εσωτερικό, στο κεφάλι ή στον θώρακα.

κακώσεις

Ακρως καθησυχαστικά για την κατάσταση της υγείας του Φάνη Χριστοδούλου, ήταν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έπειτα από το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Πάρο και διακομίσθηκε αεροπορικώς στην Αττική. Ναι μεν έχει υποστεί αρκετές σωματικές κακώσεις (σε πρόσωπο, χέρια, κορμό και πόδια), αλλά δεν έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό όργανο. Ούτε φέρει κάποιο σοβαρό τραύμα, εξωτερικό ή εσωτερικό, στο κεφάλι ή στον θώρακα.
Στο Θριάσιο επιλέχθηκε να διακομισθεί ο Φάνης διότι έπρεπε να είναι σ’ ένα νοσοκομείο που θα διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό για να ελέγξει την κατάστασή του σε άμεση συνάρτηση με όλα τα υπόλοιπα παράπλευρα ζητήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια (καρδιακά, αγγειακά).
Από τη στιγμή που πλέον δεν συντρέχει τέτοιος λόγος, θα δρομολογηθεί η μεταφορά του στο ΚΑΤ για την εκεί αντιμετώπιση των άλλων ορθοπεδικών χτυπημάτων.

Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, τεράστιο ενδιαφέρον για την κατάσταση του Φάνη έδειξε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, φροντίζοντας για την επίσπευση όλων των διαδικασιών που απαιτούνταν για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο και για τα παιδιά αυτής της γενιάς ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν είδωλο.