ΠΑΣΟΚ Αιγιάλειας: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι…»! – Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας

Τι είπαν στο Αίγιο Γιώργος Παπανδρέου και Δημήτρης Μάντζος για το ΠΑΣΟΚ που έρχεται.

ΠΑΣΟΚ

Πρασίνισε το Αίγιο χθες! Πολύς κόσμος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του καφέ «Βοστίτσα» στα Ψηλαλώνια, όπου η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αιγιάλειας, παρουσία δύο υψηλών προσκεκλημένων, του Γιώργου Παπανδρέου και του Δημήτρη Μάντζου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Το κλίμα ήταν εορταστικό, αισιόδοξο, προεκλογικό και… καταπράσινο! Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Δημήτρης Μάντζος, τόνισε: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι… Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Πορευόμαστε με ειλικρίνεια και συνέπεια απέναντι στον κόσμο. Ενάντια στον λαϊκισμό και την εξαπάτηση της κοινής γνώμης που επιχειρείται τόσο από τη ΝΔ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ… Μαζί με το ΠΑΣΟΚ, επιστρέφει η πολιτική. Και γι’ αυτό θα είμαστε στην πλευρά των νικητών».

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε μεταξύ άλλων: «Για εμάς, για την παράταξή μας, η δημοκρατία αποτελεί την πιο ισχυρή εγγύηση ότι ο λαός έχει φωνή και ακούγεται δυνατά. Απέναντι σε μια δεξιά που υπονομεύει με συνεχείς ρυθμίσεις τη δημόσια, δωρεάν και ποιοτική υγεία, που κατασπαταλά τα χρήματα του Ελληνικού λαού, με δώρα σε ημέτερους, σε ισχυρούς.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απολογηθεί, γιατί θέλοντας να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ, κατέφυγε σε αριστερό ξέπλυμα των ευθυνών της ΝΔ».
Παρόντες ήταν όλοι και όλες οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της ΝΕ Αχαΐας Ν. Μοίραλης, ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημ. Καλογερόπουλος, η επικεφαλής της Ποιοτικής Αιγιάλειας Βασιλική Ψυχράμη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Κώστας Σπηλιόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΕΣ Θανάσης Σωτηρόπουλος.

ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ