Πατρινό Καρναβάλι 2023: Οι «Στρατηγοί» βγήκαν στους δρόμους για… εξορύξεις ΦΩΤΟ

Μαζί με τους διάσημους καλεσμένους τους.

Πατρινό

Η Navtex εκδόθηκε, η πρόσκληση των Στρατηγών έγινε αποδεκτοί από τους επίσημους καλεσμένους της και όλοι μαζί βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας για γεωτρήσεις αρωματικών υδρογονανθράκων και ευγενών αερίων.

Ο λόγος για την ξεχωριστή ομάδα του Πατρινού Καρναβαλιού, τους Στρατηγούς, που κάθε χρονιά παρουσιάζουν ξεχωριστές δράσεις, γράφοντας τη δική τους ιστορία.

Πατρινό Πατρινό

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: “Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους -Ο Εμίρης του Μπατάρ και η Έυα…ζαμαι κορωπι -Η Σοράγια (αυτοπροσώπως) με την συνοδεία του Σάχη. Οι οποίοι επί των επισήμων οχημάτων θα συνοδεύσουν το πλοίο-γεωτρύπανο της εταιρείας ΚΛΑΙΩ-PATRAS OIL LIMITED Ως ακόλουθοι Στρατηγοί των Εμιράτων και Κυρίες των τιμών, θα παρασταθούν για την προστασία και συνοδεία των υψηλών προσκεκλημένων.

Πατρινό Πατρινό Πατρινό

Μετά το τέλος των εξορύξεων, οι επίσημοι προσκεκλημένοι θα χαιρετίσουν και θα κάνουν δηλώσεις από τον εξώστη του γνωστού κεντρικού καταστήματος της πόλης. Ο Ταγματάρχης πυροτεχνουργός Μπάμπης ο Καραφωτιάς με φλογοβόλα θα προτείνει λύσεις για το ενεργειακό πρόβλημα της πόλης…. ενώ καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν δέχθηκε να τον ασφαλίσει. Υπενθυμίζουμε πως ο ναύτης του ναυτικού με εντολή του Στρατηγείου έχει εκδώσει NAVTEX, για την απαγόρευση της παρουσίας εχθρικών σκαφών, στην περιοχή των γεωτρήσεων, το Σάββατο 25/2/2023 από 12 έως 15 μ.μ”.

Πατρινό Πατρινό