«Εφυγε«» ο τεράστιος Σταύρος Παπαδόπουλος
Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ήταν γεννημένος στην Καλαμάτα στις 9 Μαρτίου του 1934, παιδί πολυμελούς οικογένειας και γιος του Παναγιώτη Παπαδόπουλου με υποδηματοποιείο στην οδό Γερμανού στην Καλαμάτα
Έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια ο Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά από καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Ο Έλληνας επιχειρηματίας συνέδεσε το όνομά του με τα χρυσά χρόνια της Καλαμάτας, όταν η «Μαύρη Θύελλα» είχε αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία αναδεικνύοντας παίκτες όπως οι Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Μπόατενγκ, Οοφρίκουε, Σοάρες, Χάνγκα και άλλους.
Τη σεζόν 1999/2000 η Καλαμάτα τερμάτισε στην ένατη θέση του πρωταθλήματος και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στην καλύτερη χρονιά της ιστορίας της. Ακόμη ο Σταύρος Παπαδόπουλος ασχολήθηκε με τον Μεσσηνιακό και μάλιστα το γήπεδο του ιστορικού συλλόγου φέρει το όνομα του.
Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ήταν γεννημένος στην Καλαμάτα στις 9 Μαρτίου του 1934, παιδί πολυμελούς οικογένειας και γιος του Παναγιώτη Παπαδόπουλου με υποδηματοποιείο στην οδό Γερμανού στην Καλαμάτα.
Βασική του επιχειρηματική δραστηριότητα ήταν η εμπορία πολύτιμων λίθων με βάση τη Βραζιλία και το Χονγκ Κονγκ. Υπήρξε ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Filoxenia”, ενώ ασχολήθηκε και με τα μέσα ενημέρωσης διατελώντας μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού ΝΕΤ και ιδιοκτήτης της εφημερίδας “Σημαία”.
Τα τελευταία χρόνια ίδρυσε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα την σύγχρονη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Παπαδοπούλειον”. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Καλαμάτα μέσα στην εβδομάδα για να γίνει η κηδεία του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων σε γλέντι στην βεράντα με την Creative Youthland
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Ξεχωριστή παρουσία του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών στο Φεστιβάλ «Γέφυρα πολιτισμού» στην Άρτα ΦΩΤΟ
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Γιορτή στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στη Λυκούρια ΦΩΤΟ
