Η DELOITTE «Ασημένιος Χορηγός» του 1ου Ημιμαραθωνίου Πάτρας

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Patras Half Marathon 2023» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Deloitte που θα είναι ο «Ασημένιος Χορηγός» για τον 1ο ∆ιεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας.

H Deloitte με μακρά ιστορία στην υποστήριξη πρωτοβουλιών που προάγουν τον αθλητισμό επέλεξε να στηρίξει τον 1ο ∆ιεθνή Ημιμαραθώνιου Πάτρας 2023, υποστηρίζοντας έτσι το όραμα της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός δρομικού event που θα προβάλει διεθνώς τις δυνατότητες και τη δυναμική της ∆υτικής Ελλάδας.

Η Deloitte είναι κορυφαία επιχείρηση παροχής συμβουλευτικών, ελεγκτικών, χρηματοοικονομικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνου.

Πρόσφατα ανακοίνωσε το άνοιγμα των νέων της γραφείων στην Πάτρα και την ταυτόχρονη δημιουργία του Brainzone, ενός νέου hub – κόμβου καινοτομίας στην Πάτρα. Πρόκειται για το τρίτο τεχνολογικό hub που δημιουργεί η εταιρεία εκτός Αττικής και το οποίο αναμένεται να απασχολήσει τουλάχιστον 250 στελέχη. Προς την κατεύθυνση αυτήν, η Deloitte ήδη απέκτησε ακίνητο 2.000 τ.μ. στην πόλη της Πάτρας.

Ο όμιλος σήμερα απασχολεί πάνω από 2.500 εργαζόμενους -συγκεκριμένα διαθέτει 2.517 απασχολούμενους-, εκ των οποίων οι 1.451 βρίσκονται στην Αττική,  925 στη Θεσσαλονίκη, 77 στην Πάτρα και 84 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Προς την κατεύθυνση αυτήν, η εταιρεία θα αξιοποιήσει το υβριδικό μοντέλο απασχόλησης κι έτσι δεν θα χρειάζεται να προέρχονται ή να μένουν αναγκαστικά στην Πάτρα. Μπορούν να διαμένουν στη Ναύπακτο, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, το Αίγιο, την Αμφιλοχία και να προγραμματίζουν το πότε θα προσέρχονται στο γραφείο, συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

Δύο είναι οι βασικές επιδιώξεις της Deloitte με το νέο Brainzone της Πάτρας. H πρώτη επιδίωξη είναι να επιταχύνει την ανάπτυξη των νέων επιχειρήσεων, παρέχοντας πρόσβαση σε πόρους και σημαντικές υποστηρικτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξή τους. Θα είναι ταυτόχρονα σημείο συνάντησης του οικοσυστήματος καινοτομίας της Πάτρας και θα στηρίξει τις νέες επιχειρήσεις στην πόλη, δωρεάν, μέσα από τη φιλοξενία και συμβουλευτική υποστήριξή τους εντός των χώρων της Deloitte.

Μέσα από την παρουσία της, τη δράση της και τα προγράμματα που θα αναπτύξει στην Πάτρα, η Deloitte θα στηρίξει και θα ενδυναμώσει την τοπική επιχειρηματικότητα και την κοινωνία.

Ανάμεσα στα άλλα η Deloitte στηρίζει πρωτοβουλίες για το wellbeing τόσο των ανθρώπων της, όσο και της κοινωνίας γενικότερα. Για το σκοπό αυτό επέλεξε να στηρίξει και μια σημαντική εκδήλωση όπως ο 1ος ∆ιεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας 2023!

Λίγα λόγια για την Deloitte

Η Deloitte Ελλάδος, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu,  δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, απασχολεί περισσότερους από 2.500 επαγγελματίες, διαθέτοντας σημαντική εμπειρία και γνώση σε συμβουλευτικές, ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες και σε υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου.

Σύμφωνα με το επιχειρηματικό μοντέλο της Deloitte που βασίζεται στη συνεργασία όλων των ομάδων των επαγγελματιών της, αξιοποιεί πάντα τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες σε συνδυασμό με τις κατάλληλες δεξιότητες των ανθρώπων της, ώστε να προσφέρονται καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις σε πελάτες από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στην Deloitte ο πυρήνας όλων των έργων και δράσεων είναι οι άνθρωποί της, ενώ η εταιρική της κουλτούρα βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Ως μέλη μιας μεγάλης ομάδας, οι άνθρωποι της Deloitte λειτουργούν με διαφάνεια και σεβασμό, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, ενώ το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, τη συνεχή εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Και όλα αυτά λειτουργώντας με γνώμονα την εταιρική υπευθυνότητα, δημιουργώντας ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον.