Ο «Τόπος» της Αναστασίας Παπαλεωνίδα – Πούντζα

Ο «Τόπος» της Αναστασίας Παπαλεωνίδα - Πούντζα

Επιστρέφουν στο The Bold Type Hotel τα solo shows και η πρεμιέρα θα γίνει στις 4 Ιουνίου με την ατομική έκθεση της Αναστασίας Παπαλεωνίδα – Πούντζα, η οποία έχει τίτλο «Τόπος».

Πρόκειται για ένα project που αποτελείται απο μία σειρά ατομικών εκθέσεων νέας γενιάς καλλιτεχνών, τους οποίους καλεί να δουλέψουν και να πειραματιστούν σε έναν χώρο που αποτελεί ένα από τα νεοκλασικά κοσμήματα της άνω πόλης και θεωρείται από τα ωραιότερα δείγματα της μεγαλοαστικής οικιστικής κληρονομιάς της Πάτρας.

Πρόθεση του project αυτού είναι να δημιουργήσει έναν διάλογο ανάμεσα στο έργο του κάθε καλλιτέχνη και του χώρου και να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο αυτό αλλάζει την οπτική του.

Ο Τόπος είναι μια προσπάθεια αλληλεπίδρασης με τoν εξωτερικό χώρο του The Bold Type Hotel. Προέκυψε από τον πειραματισμό πάνω σε οργανικά μοτίβα με τελείες και γραμμές που αποτελούν μέχρι και σήμερα κεντρικό στοιχείο του έργου της.

Η Αναστασία Παπαλεωνίδα γεννήθηκε το 1989 στην Πάτρα. Σπούδασε στη Σχολή Βακαλό. Εχει συμμετάσχει σε ατομικές και συλλογικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Βιέννη, Ταϊβάν, Νέα Ζηλανδία). Τα μέσα που χρησιμοποιεί είναι, μεταξύ άλλων, ζωγραφική, γλυπτική και installations, ενώ στα υλικά της συγκαταλέγονται o γύψος, το χαρτί, το μελάνι, το ύφασμα, το ξύλο, το γυαλί και ο πηλός.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει κάνει η Θεοφανώ Τζίμη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου και το κοινό θα μπορεί να την επισκέπτεται Παρασκευή και Σάββατο από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και την Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ